pijl

Sprekers Finance on a Mission 2020

Alexander van Holk
Executive Director, Morgan Stanley

Alexander is Executive Director bij Morgan Stanley, waar hij inmiddels bijna 12 jaar werkt. Dat hij op die positie zit is onder andere te danken een zijn mentale veerkracht. Want het leven van Alexander werd volledig op zijn kop gezet toen hij op zijn 16e na een auto ongeluk te horen kreeg dat hij nooit meer zou lopen. Hij liet zich door dit nieuws echter niet uit het veld slaan, verlegde zijn doelen en ging daar vol voor. Tijdens Finance on a Mission vertelt Alexander zijn inspirerende verhaal en laat hij zien hoe hij omgaat met verandering.

Han Mesters
Sector Banker Zakelijke Dienstverlening, ABN AMRO Bank

Han Mesters is sector banker Zakelijke Dienstverlening. Deze sector is heel divers en omvat onder meer accountancy, advocatuur, consultancy, notariaat, uitzenders, schoonmaakbedrijven en beveiligingsbedrijven. Han is al meer dan 17 jaar werkzaam in banen die als aandachtsgebied de sector zakelijke dienstverlening hebben. In mei 2000 begon Han als analist voor de sector Business Services bij ABN AMRO Asset Management. Medio 2007 startte hij in zijn huidige functie. Han geeft regelmatig presentaties over trends in de sector en is een actieve gebruiker van social media. Hij heeft een aantal rapporten geschreven over human capital omdat dat onderwerp het bindende element is. Han is bedrijfskundige en economisch historicus.

Thomas Steffens
CEO, Primephonic


Thomas is CEO van Primephonic. Deze startup begon hij in 2017 na zijn loopbaan bij de Boston Consulting Group. Primephonic is een streamingdienst voor klassieke muziek, die de populariteit van klassieke muziek een boost wil geven door een ongeëvenaarde ervaring in het streamen van klassieke muziek te bieden. Thomas neemt ons mee in hoe hij kijkt naar de platformeconomie. Wat zijn zijn ervaringen, waar lopen platformen tegenaan en waar lopen organisaties die niet deelnemen aan de platformeconomie tegenaan.

Noud Tillemans
CFO, Fairphone


Noud is CFO bij Fairphone, dat telefoons produceert met zorg voor mensen en de planeet. Fairphone is een snel groeiende challenger in de markt, dat werkt aan een duurzame verbetering van de industrie, stap voor stap. Voor hij werd benoemd tot CFO bij Fairphone vervulde Noud verschillende finance rollen bij Avantium, een scale up die onder andere bekend is vanwege de technologie om plantaardig materiaal te gebruiken in plastic. Noud werkt daarmee al jaren in sterke “purpose-gedreven” organisaties en deelt tijdens Finance on a Mission met ons hoe hij kijkt naar de veranderende rol van Finance en vooral hoe hij die verandering vorm geeft.