pijl

Spreker Finance on a Mission: Han Gerrits

Op 31 oktober is de zesde editie van Finance on a Mission, het jaarlijkse congres van PLUC! dat is gericht op Finance Professionals die relevant willen blijven. Dit jaar is het thema “Skill shift in the modern age”. We brengen je de 31e in een hoog tempo op de hoogte van relevante actuele ontwikkelingen in ons vakgebied. Daarvoor hebben we een line up aan sprekers bij elkaar gebracht die gegarandeerd stof tot nadenken geeft.

In dit bericht introduceren we Han Gerrits als spreker. Han is als hoogleraar verbonden aan de Vrije Universiteit en is VP Innovation & Strategy bij Capgemini Invent. Han heeft een sterke focus op innovatie en stond in 2004 aan de basis van de Innovation Factory, dat in 2014 werd overgenomen door KPMG. De Innovation Factory maakt software die bedrijven helpt bij het op gang brengen en houden van innovatie.

Han is een autoriteit op het gebied van innovatie en digitale transformatie. Hij weet als geen ander hoe je op het snijvlak van technologie en organisatie komt tot innovatie. Han heeft verschillende boeken en artikelen op zijn naam staan. Als spreker is hij energiek en de praktijkvoorbeelden die hij gebruikt geven kracht aan zijn verhaal.

In deze editie van Finance on a Mission neemt Han je mee in wat digitale technologie betekent voor innovatie bij organisaties en de de rol die je vanuit Finance kunt pakken om de organisatie te laten innoveren en excelleren. Hier kun je kijken naar een interview van iets meer dan 20 minuten dat Ronnie Overgoor (7 Ditches) in 2014 had met Han Gerrits over de Innovation Factory.