pijl

Spreker Finance on a Mission: Ali Niknam

De meeste vakanties zijn achter de rug. Dat betekent dat het vizier op Finance on a Mission gaat bij PLUC!. 31 oktober is de zesde editie van ons congres. Dit jaar hebben we als thema “Skill shift in the modern age”. Je mag van ons weer verwachten dat we je in een hoog tempo op de hoogte brengen van relevante actuele ontwikkelingen in ons vakgebied. Daarvoor hebben we een line up aan sprekers bij elkaar gebracht die gegarandeerd stof tot nadenken geeft.

Eén van de sprekers op Finance on a Mission is Ali Niknam. Ali is onder andere de oprichter en voormalig CEO van TransIP en is de oprichter en CEO van bunq. Bunq is een mobiele bank en is gericht op het radicaal veranderen van de manier waarop we bankieren. Het uitdagen van een status quo, vernieuwend denken en een mindset gericht op verandering kenmerken Ali sowieso. Wat doet hij eigenlijk om zijn succes af te dwingen?

Tijdens Finance on a Mission gaat Ali in op zijn visie op ondernemerschap, op de impact van digital op organisaties en op de veranderende rol van Finance in organisaties. Het mooie is dat hij zijn visie deelt vanuit een positie als CEO. Het is toch interessant om te horen hoe de CEO naar de positie van Finance kijkt. Wij zijn nieuwsgierig naar zijn ideeën, zijn kijk op organiseren en op het ontwikkelen en gebruiken van talenten.

Hier onder hebben we een link opgenomen naar een leuk artikel van het FD. Dat artikel beschrijft Ali door de ogen van Raymond Kasiman (36), die Ali opvolgde als CEO van webhostingservice TransIP.

https://fd.nl/fd-persoonlijk/1291307/op-zijn-weg-vooruit-is-ali-soms-onredelijk#

Hier onder hebben we bovendien nog een link opgenomen naar een interview van RTL Z met Ali.