Webinar (gratis): Finance on a Mission, de stand van de Finance transformatie

Webinar met de belangrijkste resultaten van de uitkomsten van ons jaarlijks onderzoek naar de Finance Transformatie

pijl
De Universiteit van Amsterdam, Workday, Agium, Finance Transformation Forum en PLUC! voerden ook dit jaar onderzoek uit naar de stand van de Finance Transformatie. Uiteraard is in het onderzoek van dit jaar ook expliciet gekeken naar de impact van de Covid-19 pandemie op die Finance Transformatie. Op 29 oktober verschijnt het rapport met de onderzoeksresultaten. Dit jaar organiseren we, in samenwerking met Workday, ook twee gratis webinars waarin we de onderzoeksresultaten mondeling toelichten. In dit korte en inhoudelijke webinar van een uur staan we stil bij de belangrijkste conclusies van ons onderzoek.

In een klein uurtje brengen we je  op de hoogte van de voortgang van de Finance Transformatie. Na dit webinar ben je helemaal bijgepraat en kun je een beeld vormen bij de positie van je eigen organisatie ten opzichte van overige organisaties in Nederland! Ook krijg je handvatten waarmee je concreet aan de slag kunt om de transformatie in de eigen organisatie aan te jagen. Deelnemen dus!


Achtergronden bij ons onderzoek:
In gesprekken met meer dan 80 CFO's en Finance Executives en op basis van een survey met meer dan 170 respondenten hebben wij de basis onder het onderzoek weer verder kunnen vergroten. Aan ons onderzoek nam een representatieve doorsnede van Nederlandse organisaties en Multinationals deel. Dit jaar was de impact van Covid-19 op de Finance Transformatie een expliciet onderdeel van ons onderzoek.

Dit webinar wordt aangeboden op 12 november tussen 10.30 en 11.30 en op 19 november tussen 16.30 en 17.30, via Zoom. We hebben plaats voor maximaal 100 deelnemers per webinar.

Leer in deze bijeenkomst:

  • Wat de stand van de Finance Transformatie is
  • Wat de impact van Covid-19 op de Finance Transformatie is
  • Waar jij concreet mee aan de slag kunt om de Finance Transformatie in de organisatie vorm te geven

Investering

0 exclusief BTW

Aantal PE-uren

1 PE-uren

Meer weten over inhouse-mogelijkheden?

Diverse organisaties gingen je al voor.

Bekijk wanneer deze opleiding wordt aangeboden:  • 12-11: 10.30 - 11.30, via Zoom
  • 19-11: 16.30 - 17.30, via Zoom