Virtuele leergang: High performance (virtueel) leiderschap

pijl
Echt goed leiderschap is onder normale omstandigheden al een behoorlijke uitdaging. Een team leiden dat als een geoliede machine werkt aan het realiseren van de juiste doelen vraagt om visie, om helderheid en om voldoende focus. Bij het aansturen van virtuele teams komt daar nog een dimensie bij, de afwezigheid van echte “face to face” contactmomenten. De druk op jou als leider neemt daardoor nog eens extra toe. Een team dat top presteert onder alle omstandigheden is je doel! High performance principes, consequent toegepast, kunnen je helpen om het team het beste uit zichzelf te laten halen. Nu, straks, fysiek en virtueel.

In deze speciaal voor een virtuele setting ontwikkelde leergang gaan we in op essentiële high performance principes die jou helpen je leiderschap te versterken. We leren je om jouw team naar een hoger plan te brengen door je concrete handvatten te geven én te laten toepassen in de praktijk. In vier intensieve en interactieve virtual classroom settings van anderhalf uur versterken we je leiderschap. Je leert hoe je de juiste kaders neerzet, hoe je mensen effectief laat werken aan de juiste doelen, hoe je precies die ruimte geeft die mensen nodig hebben om vanuit eigen verantwoordelijkheid te werken en hoe je grip houdt op de voortgang.

Tussen de virtual classrooms zit telkens een week, waarin je concreet aan de slag kunt met oefeningen. In de eerstvolgende bijeenkomst heb je vervolgens ruimte om met elkaar en de trainer stil te staan bij je ervaringen. Je past wat je leert daarmee meteen toe in de praktijk. Tussen de virtual classrooms door staat de trainer bovendien ter beschikking om vragen die je hebt te beantwoorden in de vorm van virtuele coaching.

Deze virtuele leergang staat onder leiding van Paul Rulkens, een high performance expert met jarenlange ervaring in verschillende organisaties. Aan de hand van praktische oefeningen en met behulp van aansprekende voorbeelden neemt Paul je mee in de succesfactoren van high performance leiderschap. Bovendien kun je eigen casuïstiek inbrengen en actief met hem sparren in de weken tussen de virtual classrooms in.

Leer in deze bijeenkomst:

  • In vier virtuele bijeenkomsten wat de essentie is van high performance leiderschap;
  • Hoe je zorgt dat je team, onder alle omstandigheden, blijft werken aan de belangrijkste doelen?
  • Hoe je de productiviteit en tegelijkertijd het werkplezier van je team verhoogt?
  • Hoe je als leider een ondersteuningssysteem bouwt om ook zelf op het hoogste niveau te kunnen functioneren?
  • Met behulp van coaching tussendoor welke aanpak voor jou werkt.


Investering

995 exclusief BTW

Aantal PE-uren

6 PE-uren

Meer weten over inhouse-mogelijkheden?

Diverse organisaties gingen je al voor.

Deze virtuele leergang wordt gefaciliteerd via de omgeving van Zoom. De virtuele leergang start om 15.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Aansluitend is er een kwartier de tijd voor het stellen van vragen.

De kosten voor deelname aan deze virtuele leergang bedraagt 995 euro per persoon exclusief BTW en levert in totaal 06 PE uren op. Na je inschrijving krijg je binnen enkele werkdagen een persoonlijke bevestigingsmail toegestuurd met daarin de link om in te loggen bij de virtuele leergang.