Van Ambitie naar Commitment (virtual classroom)

pijl
Je loopt voorop …
Je wilt je team of organisatie meenemen in een belangrijke verandering. De noodzaak is bekend. Het plan is duidelijk. En je loopt zelf stevig voor de troepen uit. Moet lukken, toch?

… maar wie volgt?
Je medewerkers kijken de kat uit te boom: ze wachten af, blijven maar vragen stellen en lijken het zekere voor het onzekere te kiezen. Het lijkt wel of ze niet willen, durven of mee kunnen gaan. Je geduld wordt danig op de proef gesteld. Hoe krijg je je mensen wél mee? Vooral nu we onder druk staan van een zeer uitdagende crisis fase.

De weg van de minste weerstand
Jan van Setten laat je zien hoe je mensen onder hoge druk, stap-voor-stap door een verandering loodst. Hij laat zien hoe je omgaat met cynisme, onbegrip en weerstand. En hoe je je aanpak precies afstemt op het niveau van betrokkenheid van de ander. Een praktische 'eerste hulp bij weerstand' kit, zorgt dat je na deze digitale bootcamp met een aan de slag kunt.

Leer in deze bijeenkomst:

  • Hoe krijg je je mensen wel mee?
  • Hoe stem je aanpak af op het niveau van betrokkenheid van de ander
  • Hoe om te gaan met druk in een zeer uitdagende crisis fase


Investering

95 exclusief BTW

Aantal PE-uren

PE-uren

Meer weten over inhouse-mogelijkheden?

Diverse organisaties gingen je al voor.

Bekijk wanneer deze opleiding wordt aangeboden:

Deze virtual classroom wordt gefaciliteerd via de omgeving van Zoom. De virtual classroom start om 16.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Aansluitend is er een kwartier de tijd voor het stellen van vragen. Na je inschrijving krijg je binnen enkele werkdagen een persoonlijke bevestigingsmail toegestuurd met daarin de link om in te loggen bij de virtual classroom.