Trends in Management Accounting

Een filevrije workshop die je snel 'up to speed' brengt over de trens die er zijn op het gebied van Management Accounting

pijl

Het verzamelen, analyseren en rapporteren van financiële informatie voor planning en control door het management is een van de belangrijkste taken van de controller. Wat zijn de trends op dit gebied? Wat is de impact van ontwikkelingen als big data en predictive analytics op Management Accounting?

Management Accounting is als vakgebied al oud. Toch tekenen zich nu, onder invloed van nieuwe technologie, nieuwe mogelijkheden aan voor het vakgebied. We weten meer dan we wisten, en we kunnen meer meten. Maar welke trends zijn nu relevant voor jou als Finance Professional, en hoe kun je daar nu al je voordeel mee doen? Een praktische workshop om precies dat voor je te duiden.

De workshop staat onder leiding van Hinrich Slobbe en is filevrij georganiseerd. Start om 16.00, einde om 20.00. Tussendoor zorgen we natuurlijk voor een prima maaltijd.

Locatie is restaurant de Hoefslag in Bosch en Duin.

Deze workshop is onderdeel van de “PE weken” van PLUC! en The Next Level. Een gemakkelijke manier om nog dit jaar naast werk aan je PE verplichting te voldoen. Lees hier meer.

Leer in deze bijeenkomst:

  • welke trends zijn er die Management Accounting beïnvloeden
  • hoe versterken de trends Management Accounting
  • wat kun je nu al met de trends in Management Accounting
Investering

460 exclusief BTW

Aantal PE-uren

4 PE-uren

Meer weten over inhouse-mogelijkheden?

Diverse organisaties gingen je al voor.

Bekijk wanneer deze opleiding wordt aangeboden: