TED Talk Masterclass

In deze masterclass leer je presenteren volgens het beproefde recept van de TED Talk !

pijl
Wetenschappelijke inzichten, technische hoogstandjes of baanbrekende theorieën: niet alles is even makkelijk te presenteren. En toch weten TED Talk sprekers hier overal ter wereld een boeiend verhaal van te maken. Hoe doen zij dat? Wat maakt dat luisteraars hun aandacht er bij houden, ongeacht het thema? Hoe neem je jouw eigen publiek ook zo mee in presentaties? 
In de TED Talk Masterclass leer je presenteren volgens het beproefde recept van de TED Talk: pakkend, persoonlijk en duidelijk. Beeld je je in dat het publiek zoals bij een TED Talk achttien minuten lang aan jouw lippen hangt. Je ontdekt in één dag welke technieken hiervoor essentieel zijn. Je oefent met een goede spanningsopbouw, authentiek spreken en verteltechnieken om je eigen persoonlijke TED Talk aan het slot van de dag extra overtuigingskracht te geven. 
 
We starten de training met de vraag: Wat is de kern van jouw presentatie? Worstel je met zenuwen, routines of een ongeïnteresseerd publiek? En met welke TED Talk techniek wil je extra oefenen? Met actieve werkvormen, praktische tips en persoonlijke feedback gaan we daarna direct aan de slag. We werken onder andere aan: 
  • Grijp aandacht vanaf de eerste minuut 
  • De kunst van storytelling 
  • De structuur van een sterke TED Talk 
  • Het geheim van non-verbale rust en impact 
  • Recepten voor een onvergetelijk indruk 

Spreker: Mohammed el Boussaidi
Mohammed el Boussaidi is trainer en coach bij Debat.NL. Hij helpt deelnemers overtuigender te worden door hen zelf centraal te zetten. Daardoor groeit hun zelfvertrouwen en de onderlinge samenwerking. Deelnemers beschrijven hem als slagvaardig en ontspannen. 


Deze workshop is filevrij georganiseerd. We starten om 16.00 uur en sluiten om 20.00 uur af. Bovendien serveren we een maaltijd tijdens de workshop en is er gelegenheid nog even na te praten onder het genot van een drankje.
Op 29 juni staat de eerste training gepland waarin je kennis maakt met de psychologie achter de overtuigingskracht. Hoe werkt overtuigingskracht en hoe gebruik ik dat in mijn voordeel? Voor meer informatie over deze sessie Effectief Overtuigen verwijzen we naar onze trainingskalender.
 
 

Leer in deze bijeenkomst:

“Als een spreker niet struikelt over cijfers, dan doet het publiek dat wel. 
Laat niemand raden naar je boodschap.” 


Investering

460 exclusief BTW

Aantal PE-uren

4 PE-uren

Meer weten over inhouse-mogelijkheden?

Diverse organisaties gingen je al voor.

Bekijk wanneer deze opleiding wordt aangeboden:

15:45 – 16:00 uur Ontvangst
16:00 – 17:45 uur Blok 1 
17:45 – 18:15 uur Maaltijd
18:15 – 20:00 uur Blok 2
 20:00 uur               Einde en aansluitende netwerk borrel