High Performance strategie executie

Een filevrije power workshop om je te laten zien hoe high performance en strategie executie samen gaan

pijl

Een doel zonder actie blijft een droom. Veel organisaties zijn erg goed in het maken van strategische beleidsdocumenten. De echte sleutel tot succes ligt echter in de executie. Hoe goed is de organisatie in het uitvoeren van al die plannen. Finance kan een cruciale rol spelen in het omzetten van strategie in echte actie. Dat maakt de Finance Professional tot een sleutelfiguur in strategie executie. Maar waar begin je en hoe pak je het aan om de kans op succes te vergroten?

Executie is misschien wel de moeilijkste fase in het uitvoeren van een strategie. Op de heide zitten en nieuwe plannen bedenken kunnen we allemaal. Maar het uitvoeren van plannen, het volharden in een aanpak en het najagen van het goede resultaat, daar zit het echte verschil tussen middelmatig en fantastisch. Hoe doen de best presterende organisaties dat eigenlijk. In deze workshop delen we de geheimen.

In deze filevrije workshop zijn strategie executie en het ondersteunen van innovatie het centrale thema. In een intensieve workshop krijg je het gereedschap dat je nodig hebt om beweging in de organisatie te krijgen. En dan hebben we het uiteraard over beweging in de juiste richting. Je leert hoe je de organisatie omvormt tot een onstuitbare actiemachine. Daarnaast geven we je het gereedschap in handen om een focus te krijgen op de levensader voor de toekomst van elke organisatie: innovatie. Kernbegrippen die in deze workshop aan de orde komen zijn helderheid, verbinding, executie, focus en het overwinnen van stagnatie.

De workshop staat onder leiding van Paul Rulkens, een high performance expert met jarenlange ervaring in verschillende organisaties. Aan de hand van praktische oefeningen en met behulp van aansprekende voorbeelden neemt Paul je mee in de succesfactoren van strategie executie. Bovendien kun je eigen casuïstiek inbrengen, dat geeft je meteen een voorsprong! Na deze workshop merk je direct dat je effectiever bent in de manier waarop je jouw cruciale rol als aanjager van de juiste acties invult.

Bovendien is deze workshop filevrij georganiseerd met een start om 16.00 en het einde om 20.00. Tussendoor zorgen we natuurlijk voor een prima maaltijd.

 

Leer in deze bijeenkomst:

  • Wat het belang van helderheid en verbinding is voor de strategie;
  • Hoe je helderheid en verbinding creëert in een organisatie;
  • Hoe je executiekracht aanjaagt en vasthoudt.
Investering

460 exclusief BTW

Aantal PE-uren

4 PE-uren

Meer weten over inhouse-mogelijkheden?

Diverse organisaties gingen je al voor.