RPA in Finance

Hoe Robotic Process Automation Finance naar het volgende niveau brengt

pijl
Als we goed om ons heen kijken dan zien we dat RPA – of tegenwoordig spreken we meer over Intelligent Automation – in rap tempo bezig is om het Finance domein te veranderen. Deze ontwikkeling zal de komende jaren stevig doorzetten. De verwachting is dat RPA de manier van werken in de Finance functie zoals wij die nu kennen fundamenteel zal veranderen. Bestaande banen verdwijnen of gaan ingrijpend veranderen. Er komen nieuwe banen bij. Wat kan RPA nu precies, hoe werkt het en welke impact gaat het hebben op jouw organisatie en functie? In deze workshop laten we het allemaal zien.

We laten je in deze workshop zien dat RPA niets engs is. Sterker nog, RPA heeft de belofte in zich dat Finance effectiever en efficiënter wordt door de inzet van slimme technologieën. We krijgen meer tijd voor wat echt leuk is in onze functie en zijn minder tijd kwijt aan de basiswerkzaamheden. Denk eens aan wat jij allemaal zou kunnen doen met die extra tijd. "Automate the boring stuff" dus.  Bovendien is het fascinerend om te zien hoe RPA in de praktijk werkt. In deze workshop brengen we je bij wat je moet weten over deze trend in Finance.

Deze workshop is filevrij georganiseerd. We starten om 16.00 uur en sluiten af om 20.00 uur.
Bovendien zorgen we voor een prima maaltijd tijdens de workshop en is er gelegenheid nog even na te praten onder het genot van een drankje.

Spreker: Rick Teunissen
Rick is bedrijfseconoom en bedrijfsinformaticus. Rick werkt sinds 1995 als adviseur, project- en interim manager op het grensvlak van business en ICT. Rick is een scherpe analyticus, strategisch denker, probleemoplosser en gepassioneerd aanjager van organisatieverandering.Leer in deze bijeenkomst:

  • Wat RPA precies is
  • Hoe RPA werkt
  • Waar RPA de finance functie kan versterken 

Investering

460 exclusief BTW

Aantal PE-uren

4 PE-uren

Meer weten over inhouse-mogelijkheden?

Diverse organisaties gingen je al voor.

15.45 uur Ontvangst
16.00 uur: blok 1
17.45 uur: maaltijd
18.15 uur: blok 2
20.00 uur: einde en afsluitende netwerk borrel