Risk Management en voorspellend vermogen

Filevrije workshop die je snel overzicht geeft over ontwikkelingen in Risk Management

pijl

Over enkele jaren wordt de basis van het vakgebied Risk Management radicaal anders ingevuld. Trending topics hierbij zijn voorspellend vermogen, big data, credit scoring, artificial intelligence en machine learning. Hoe pas je deze nieuwe ontwikkelingen toe in jouw organisatie? Wat levert het uiteindelijk op?

Risicomanagement is in veel organisaties een ‘rituele dans’. Toch is het heel relevant om je risicomanagement op orde te hebben en ervoor te zorgen dat je als organisatie goed weet welk risico je wilt lopen en wat je kunt doen om met die risico’s om te gaan. Ook voor risicomanagement betekenen de ontwikkelingen in technologie veel. In deze workshop praten we je bij over de betekenis van van die ontwikkelingen. Je krijgt dus snel een overzicht van hoe risicomanagement bij jullie effectiever kan.

De workshop staat onder leiding van Vijay Gangadin en is filevrij georganiseerd. Start om 16.00, einde om 20.00. Tussendoor zorgen we natuurlijk voor een prima maaltijd.

Locatie is restaurant de Hoefslag in Bosch en Duin.

Deze workshop is onderdeel van de “PE weken” van PLUC! en The Next Level. Een gemakkelijke manier om nog dit jaar naast werk aan je PE verplichting te voldoen. Lees hier meer.

Leer in deze bijeenkomst:

  • Hoe technologie het vakgebied Risk Management gaat raken
  • Wat jij nu al kunt met ontwikkelingen in het vakgebied
  • Hoe jij voorspellend vermogen en Risk Management bij elkaar brengt
Investering

460 exclusief BTW

Aantal PE-uren

4 PE-uren

Meer weten over inhouse-mogelijkheden?

Diverse organisaties gingen je al voor.

Bekijk wanneer deze opleiding wordt aangeboden: