Professionele ethiek (focus zelf)

Focus zelf

pijl

Organisaties hebben regelmatig te maken met ethische dilemma's. Als Finance Professional heb je een belangrijke rol in het bewaken van grenzen. Het is daarom belangrijk jezelf scherp te houden op ethiek. Hoe sta jij tegenover bepaalde dilemma's? Hoe beïnvloed je de organisatie zo dat de kans op ethisch handelen toeneemt? Het zijn wezenlijke vragen en voor de VRC een reden geweest te komen met een nieuwe regeling op het gebied van professionele ethiek. 

Je kunt alles over de nieuwe regeling hier lezen


Dit is de vierde workshop in het door PLUC! ontwikkelde programma rondom professionele ethiek. In deze workshop staan we opnieuw stil bij professionele ethiek in relatie tot jezelf, met een volledig up to date gebracht en aangepast programma. Op de persoonlijke dimensie kijken we daarbij naar zowel kennis, vaardigheden als houding. Voor deze editie hebben we bovendien gevraagd of Andreas Wismeijer hem wil verzorgen. Andreas is evolutionair psycholoog en zal een flink stuk psychologie toevoegen aan het programma. Belangrijkste elementen waar we in deze workshop op in gaan zijn de psychologische aspecten van ethiek en jouw persoonlijke houding in relatie tot ethiek. Bereid je voor op een praktische workshop met veel discussie, veel interactie en verrassende inzichten. De workshops die PLUC! verzorgt op het gebied van ethiek horen niet voor niets tot de hoogst gewaardeerde in de markt.


Deze workshop is filevrij georganiseerd. We starten om 16.00, einde is om 19.00. Bovendien serveren we luxe broodjes tijdens de workshop en is er gelegenheid nog even na te praten onder het genot van een drankje.

Leer in deze bijeenkomst:

  • je eigen houding, gedrag en vaardigheden in relatie tot ethiek in persoonlijke context ontdekken;
  • hoe ethiek en het nemen van beslissingen werkt in psychologisch perspectief;
  • hoe je jezelf kunt aanzetten tot ethisch gedrag
Investering

315 exclusief BTW

Aantal PE-uren

3 PE-uren

Meer weten over inhouse-mogelijkheden?

Diverse organisaties gingen je al voor.

16.00: start blok 1

17.30: broodjes en korte pauze

18.00: start blok 2

19.00: einde en aansluitend borrel