Overtuigen

Een filevrije workshop om je te helpen gelijk te krijgen wanneer je het hebt

pijl

Je kunt gelijk hebben, maar gelijk krijgen is waar het echt om gaat. En soms krijg je geen gelijk waar je het wel hebt. Mensen overtuigen is een kunst. En een gesprek op de juiste koers houden om je punt goed over te brengen is niet gemakkelijk. Want je krijgt te maken met emotie, met non argumenten en met weerstand. In deze workshop leer je met dit soort afleiding om te gaan.

*Voor deze workshop zijn helaas geen plaatsen meer beschikbaar. Misschien is de Leiderschap Bootcamp met Jan van Setten een goed alternatief. Ook Jan kan je aanreiken hoe je beweging bij mensen creëert*

Welke debatvaardigheden helpen in gesprekken? En hoe hou je slim vast aan je argumenten? In gesprekken raken de argumenten die je nodig hebt om de ander te overtuigen nog wel eens ondergesneeuwd. Hoe effectief zou je worden wanneer je beter in staat bent je punten over te brengen in gesprekken en in presentaties? Probeer anderen mee te krijgen wanneer je scherp in de gaten hebt wanneer je de verschillende argumentatie-technieken in moet zetten!

De workshop staat onder leiding van Ruud de Joode en is filevrij georganiseerd. Start om 16.00, einde om 20.00. Tussendoor zorgen we natuurlijk voor een prima maaltijd.

Locatie is restaurant de Hoefslag in Bosch en Duin.

Deze workshop is onderdeel van de “PE weken” van PLUC! en The Next Level. Een gemakkelijke manier om nog dit jaar naast werk aan je PE verplichting te voldoen. Lees hier meer.

Leer in deze bijeenkomst:

  • Wat de geheimen van het overtuigen zijn
  • Hoe je een pleidooi overtuigend opbouwt
  • Hoe je overeind blijft in een pittig gesprek
Investering

460 exclusief BTW

Aantal PE-uren

4 PE-uren

Meer weten over inhouse-mogelijkheden?

Diverse organisaties gingen je al voor.

Bekijk wanneer deze opleiding wordt aangeboden: