Leidinggeven in onzekere tijden (virtual classroom)

pijl
In deze virtual classroom "Leidinggeven in onzekere tijden" leren we je in een hoog tempo hoe jij en je organisatie de productiviteit meteen kunnen verbeteren. Aan de hand van een aantal slimme High Performance principes krijg je het gereedschap om direct het verschil te maken voor jezelf en je team.

Meer-sneller-beter is niet langer de oplossing voor de finance professional die al veel te veel te doen heeft. In de virtual classroom 'Leidinggeven in onzekerheid' kiezen we daarom een radicale, contra-intuïtieve, maar zeer effectieve insteek: strategisch stoppen. 

Je vaardigheid om strategisch te stoppen is gelijk aan je vaardigheid om op high-performance niveau te kunnen presteren. Na deelname aan deze virtual classroom weet je precies hoe je dit kunt toepassen om het maximale te halen uit alles wat je al hebt.

Leer in deze bijeenkomst:

  • Hoe je kunt bouwen op de sterktes van jezelf en de organisatie;
  • Hoe je een team het beste laat functioneren in onzekerheid;
  • Met welke handige technieken je teams door een onzekere fase heen loodst.

Investering

95 exclusief BTW

Aantal PE-uren

PE-uren

Meer weten over inhouse-mogelijkheden?

Diverse organisaties gingen je al voor.

Bekijk wanneer deze opleiding wordt aangeboden:

Deze virtual classroom wordt gefaciliteerd via de omgeving van Zoom. De virtual classroom start om 16.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Aansluitend is er een kwartier de tijd voor het stellen van vragen. Na je inschrijving krijg je binnen enkele werkdagen een persoonlijke bevestigingsmail toegestuurd met daarin de link om in te loggen bij de virtual classroom.