Leidinggeven aan Virtuele Teams (gratis webinar)

pijl
Leidinggeven aan een team is op zich al een uitdaging. Die uitdaging wordt nog groter wanneer het gaat om een virtueel team. En waar in internationaal opererende organisaties het virtuele team al geen noviteit meer is zijn nu, door de genomen maatregelen in de strijd tegen Covid-19, nagenoeg alle organisaties aan de slag met virtuele teams. 

In dit webinar met Paul Rulkens, een expert in high performance leiderschap en teams, gaan we je helpen om je effectiviteit in het aansturen van virtuele teams meteen te verhogen! In het webinar laten we je zien wat de grootste fouten zijn die worden gemaakt in het aansturen van virtuele teams en hoe je die fouten voorkomt. Neem deel en leer hoe je de productiviteit en executiekracht van virtuele teams sterk vergroot. Daar heb je ook na het slechten van deze crisis nog wat aan!

Via de inschrijflink bij de gratis webinars kom je terecht op de eventpagina van Next Level Academy op Eventbrite. We gebruiken Eventbrite voor een goede administratieve afhandeling van onze gratis webinars. Per event hebben we 90 gratis tickets beschikbaar gemaakt. 

Leer in deze bijeenkomst:

  • Hoe verhoog je je effectiviteit in het aansturen van virtuele teams?
  • Wat zijn de grootste fouten die worden gemaakt in het aansturen van virtuele teams?
  • Hoe voorkom je die fouten?Investering

0 exclusief BTW

Aantal PE-uren

PE-uren

Meer weten over inhouse-mogelijkheden?

Diverse organisaties gingen je al voor.

Bekijk wanneer deze opleiding wordt aangeboden:

Dit gratis webinar wordt gefaciliteerd via de omgeving van Zoom. Het webinar start om 10:30 uur en eindigt om 11.00 uur. We hebben 90 plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan dit webinar. Na je inschrijving krijg je binnen enkele werkdagen een persoonlijke bevestigingsmail toegestuurd met daarin de link om in te loggen bij het webinar.