Leiderschap Bootcamp

Ervaar de geheimen van leiderschap in een intensieve workshop

pijl
Een bootcamp is intensief en actief. Leiderschap is een evergreen thema in organisaties. Wanneer je die twee samenbrengt krijg je een workshop die je nog wel even bij zal blijven. In een hoog tempo prikkelen we jou om het beste uit je (persoonlijk) leiderschap te halen. Volg de leiderschap bootcamp en wordt gegarandeerd effectiever in de manier waarop jij mensen beïnvloedt.
Met het verschijnen van het nieuwe boek van Jan (L.I.V.E.) is het tijd voor de volgende stap. PLUC! ontwikkelde samen met Jan – speciaal voor mensen die van actiegericht leren houden – een workshop die je helpt om van ‘dromen’ naar ‘doen’ te gaan. Of, zoals Jan het altijd zegt, deze workshop is "de missende link tussen lullen en poetsen". Wij geven je graag een nieuwe impuls en de noodzakelijke inspiratie om net even die extra stap te zetten die jou nog sterker maakt in het creëren van beweging. Die je net even beter om laat gaan met belemmeringen die je tegenkomt terwijl je iets moois aan het neerzetten bent!

De workshop staat onder leiding van Jan van Setten en is filevrij georganiseerd. Start om 16.00, einde om 20.00. Tussendoor zorgen we natuurlijk voor een prima maaltijd.

Spreker: Jan van Setten
Jan van Setten is een veelgevraagd spreker, (management) coach en enter-trainer op de terreinen klantgerichtheid, (persoonlijk) leiderschap en organisatieverandering. Hij put uit jarenlange ervaring als algemeen en commercieel manager in diverse grote organisaties. Jan van Setten heeft een grote impact als spreker/coach: hij combineert een confronterende stijl met humor en energie. Daardoor weet hij zijn publiek van begint tot eind te inspireren en te boeien. ‘Zijn motto is: Het leven is verwarrend eenvoudig..’ Als we de moed hebben om zaken simpel te houden en de natuurwetten te volgen die verscholen liggen in het (business) leven, dan blijft de fun in het functioneren zitten en groeien mensen en resultaat naar ongekende hoogte.Leer in deze bijeenkomst:

  • Wat de belangrijkste natuurwetten onder het menselijk gedrag zijn
  • hoe je jezelf en anderen beter in een actiemodus krijgt
  • hoe je van dromen naar doen komt op een natuurlijke manier
  • hoe je in je eigen organisatie effectiever wordt als natuurlijk leiderInvestering

460 exclusief BTW

Aantal PE-uren

4 PE-uren

Meer weten over inhouse-mogelijkheden?

Diverse organisaties gingen je al voor.

15.45 uur  ontvangst
16.00 uur  start blok 1
17.45 uur  maaltijd
18.15 uur  blok 2
20.00 uur   einde en aansluitend netwerk borrel