Leergang – Tech Savvy Controller

Een praktische leergang vol inzichten en concrete tools die je meteen effectiever maken als controller.

pijl

Waarom deze leergang?

De invloed van technologische ontwikkelingen op organisaties neemt verder toe. Voor het nemen van weloverwogen beslissingen zijn steeds grotere hoeveelheden data beschikbaar. Maar beschikbaarheid van data alleen leidt niet automatisch tot de juiste beslissingen, daar hoort analyse bij. Een controller kan veel winnen aan effectiviteit wanneer die zich meer bekwaamt in de inzet van technologie in de organisatie. Een Tech Savvy Controller helpt de organisatie namelijk om met behulp van technologie te komen tot betere beslissingen.
En dat komt goed uit, want juist daar ligt een grote behoefte van de organisatie van morgen.

Bovendien zijn controllers bij uitstek geschikt om meer data gedreven te werken. Controllers zijn logische denkers en analytisch, nauwkeurig en gewend aan het omgaan met data. Ook snappen controllers de impact die ze hebben op beslissingen in de organisatie. De rol die ze daarbij hebben is bovendien een rol die de organisatie accepteert als het domein van de controller. Met de kennis die de controller al heeft van de processen in de organisatie is een controller, versterkt met inzichten en technieken vanuit data science, de gedroomde persoon om data gedreven werken op te pakken in de organisatie!

Data scientists worden schaarser en de controller kan deze schaarste gedeeltelijk opvullen. Een controller die leert meer te doen met de inzet van technologie en meer “data gedreven” te werken levert een organisatie direct geld op. En bovendien gaan we al tijdens de leergang met de deelnemers kansrijke projecten definiëren waar met gebruik van een data gedreven aanpak meteen geld wordt verdiend. Kortom, deze leergang geeft je de kans de schaarste in data scientists voor te zijn en meteen aan de slag te gaan met een eigen dataproject in de organisatie.

Daarbij durven wij je te garanderen dat de leergang zichzelf binnen een jaar terug verdient.

Meer over de leergang

Je leert van toppers in het vakgebied en in een hoog tempo hoe jij als partner voor de business meer kunt doen met data. Op een goede manier omgaan met data, en zo zorgen voor betere beslissingen in de organisatie, is een essentieel onderdeel van de Finance rol vandaag en morgen. Maar waar begin je? En welke kennis is nodig om de missende schakel tussen de organisatie en data science te zijn. Wij nemen je mee en zorgen ervoor dat je zo Tech Savvy wordt dat je klaar bent voor meer impact. Je leert de essentie van data science, terwijl je vanuit je organisatiegevoel en stevige financiële achtergrond al haarfijn aanvoelt waar je meer waarde toe kunt voegen door meer data analyse.

Deze leergang is niet geschikt voor iedereen. Voor een optimaal effect is het relevant dat je beschikt over aanleg voor logica en statistiek. Daarnaast ben je nieuwsgierig, heb je het nodige doorzettingsvermogen en durf je aannames ter discussie te stellen. Wij toetsen vooraf je geschiktheid door middel van een assessment. Verder scheppen wij de randvoorwaarden om je succesvol door de leergang heen te loodsen.

Data 2019

Voor 2019 en 2020 hebben wij 20 vrijdagen vastgelegd voor deze Leergang, te weten:
27 september, 04 oktober, 11 oktober, 01 november, 08 november, 15 november, 22 november, 29 november, 6 december, 13 december, 20 december

En dan in 2020:
10 januari, 17 januari, 24 januari, 31 januari, 07 februari, 14 februari, 06 maart, 13, maart, 20 maart

Klik op de bijgaande link voor de uitgebreide flyer!
https://www.pluc.nl/wp-content/uploads/2019/03/PLUC_Tech-Savvy_Controller-2.0.pdf

Leer in deze bijeenkomst:  • Wat is de essentie van data science?
  • Wat is de essentie van Robotics, A.I., Digitalisering en Data Analytics?
  • Wat kan data betekenen voor de organisatie?
  • Wat bereik je met een ‘data driven’ aanpak?
  • Welk digitale gereedschap is er en hoe zet ik het in?
  • Hoe creëer je meer waarde met minder inspanning?
  • Hoe kom je tot succesvolle projecten met behulp van technologie?
Investering

15995 exclusief BTW

Aantal PE-uren

140 PE-uren

Meer weten over inhouse-mogelijkheden?

Diverse organisaties gingen je al voor.

Bekijk wanneer deze opleiding wordt aangeboden:
Deze leergang loopt gedurende 20 vrijdagen. Daarbij hanteren we de volgende verdeling;

2 dagen Technologie: AI/Machine Learning, Saas/Cloud, Blockchain, Robotics, visualisatie

13 dagen Tech projecten opzetten en tot een succes brengen: Data fundament, Sense making, Modelleren, Context geven, Experimenteren, Evalueren impact

5 dagen casus: een eigen casus om direct te ervaren wat data gedreven werken voor jouw eigen organisatie kan betekenen

Tijdens de leergang kom je in aanraking met praktische tools als: Azure, UiPath, Click, Tableau, Power BI, R, Python, SAS en Lime.