Kunstmatige Intelligentie op uw afdeling Credit Management (gratis webinar)

pijl
Tijdens dit gratis webinar gaan we in op het begrip ‘kunstmatige intelligentie’. Zoals vaker bij onderwerpen die vol in de aandacht staan, hebben we de klok wel horen luiden, maar zijn er maar weinig die weten waar de klepel hangt. We nemen je mee in de wereld van kunstmatige intelligentie aan de hand van concrete voorbeelden in het credit management proces. Door deze praktische insteek is de complexe techniek goed te volgen en zie je ook welke kansen het biedt in je eigen organisatie. Na het volgen van dit webinar begrijp je dat neurale netwerken de technologie achter kunstmatige intelligentie vormen en weet je waar en hoe deze innovatieve technologie ingezet kan worden in het creditmanagementproces en waar juist niet.

Koen Meeusen werd in 2013 gegrepen door de kracht en de uitdaging die neurale netwerken bieden. De kans om die technologie breed inzetbaar te maken heeft hij met beide handen aangegrepen. Met NeurOp BV maken zij de techniek bereikbaar voor bedrijven die zelf de expertise niet in huis hebben.

Via de inschrijflink bij de gratis webinars kom je terecht op de eventpagina van Next Level Academy op Eventbrite. We gebruiken Eventbrite voor een goede administratieve afhandeling van onze gratis webinars. Per event hebben we 90 gratis tickets beschikbaar gemaakt.
  • Welke kansen biedt kunstmatige intelligentie voor je eigen organisatie?
  • Je leert meer over neurale netwerken die de technologie achter kunstmatige intelligentie vormen
  • Je leert waar en hoe deze innovatiever technologie ingezet kan worden in het creditmanagementproces en waar juist niet.

Leer in deze bijeenkomst:

Investering

0 exclusief BTW

Aantal PE-uren

0 PE-uren

Meer weten over inhouse-mogelijkheden?

Diverse organisaties gingen je al voor.

Bekijk wanneer deze opleiding wordt aangeboden:

Dit gratis webinar wordt gefaciliteerd via de omgeving van Zoom. Het webinar start om 10:30 uur en eindigt om 11.00 uur. We hebben 90 plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan dit webinar. Na je inschrijving krijg je binnen enkele werkdagen een persoonlijke bevestigingsmail toegestuurd met daarin de link om in te loggen bij het webinar.