Introductie Digitale Transformatie(gratis webinar)

pijl
We kunnen er niet omheen dat de wereld razendsnel verandert. Gedreven door nieuwe technologie en grote maatschappelijke ontwikkelingen, wordt iedereen gedwongen zich aan te passen. Onze manier van werken verandert daarmee ook. Boekhouden, rapporteren en cijfers analyseren als traditionele taken binnen het financiële domein. De algoritmen die dit overnemen zijn al gemaakt en worden bij verschillende organisaties al ingezet. Bedenk eens goed wat dit betekent voor jouw functioneren. Ben je hier blij mee omdat je dan eindelijk toekomt aan het échte werk en je je rol in kunt vullen zoals je dit altijd graag hebt gewild? Of is het een bedreiging voor je omdat jouw expertise juist in het maken van rapportages ligt? 
Hoe dan ook, jouw functioneren wordt anders en het is tijd je nu voor te bereiden op deze verandering. We sluiten af met een korte discussie en ruimte voor vragen.  We hebben 90 plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij. 

Wessel Exterkate , Digital Shapers
Wessel heeft ruim ervaring in het digitale werkveld. Vanuit Digital Shapers begeleidt hij organisaties bij het duiden en prioriteren van wat 'digital' voor hen betekent. Hij inspireert anderen om aan de slag te gaan, helpt bij het maken van weloverwogen keuzes en weet de risico's van digitalisering op waarde in te schatten. Vanuit een open en betrokken houding verbindt hij mensen, geeft hij de juiste tips en legt hij helder uit hoe digitale technologie verschillende organisaties en werkvelden verandert.

Via de inschrijflink bij de gratis webinars kom je terecht op de eventpagina van Next Level Academy op Eventbrite. We gebruiken Eventbrite voor een goede administratieve afhandeling van onze gratis webinars. Per event hebben we 90 gratis tickets beschikbaar gemaakt
  • Digitale transformatie in de juiste context
  • Rol van technologie voor organisaties en het financiële domein
  • Nieuwe manieren van werken
  • Benodigde vaardigheden

Leer in deze bijeenkomst:

Investering

0 exclusief BTW

Aantal PE-uren

PE-uren

Meer weten over inhouse-mogelijkheden?

Diverse organisaties gingen je al voor.

Bekijk wanneer deze opleiding wordt aangeboden:

Dit gratis webinar wordt gefaciliteerd via de omgeving van Zoom. Het webinar start om 10:30 uur en eindigt om 11.00 uur. We hebben 90 plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan dit webinar. Na je inschrijving krijg je binnen enkele werkdagen een persoonlijke bevestigingsmail toegestuurd met daarin de link om in te loggen bij het webinar.