High performance strategie executie

De geheimen van high performance gedrag bij het uitvoeren van een strategie.

pijl
Executie is misschien wel de moeilijkste fase in het uitvoeren van een strategie. Op de heide zitten en nieuwe plannen bedenken kunnen we allemaal. Maar het uitvoeren van plannen, het volharden in een aanpak en het najagen van het goede resultaat, daar zit het echte verschil tussen middelmatig en fantastisch. Hoe doen de best presterende organisaties dat eigenlijk. In deze workshop delen we de geheimen.
In deze filevrije workshop zijn strategie executie en het ondersteunen van innovatie het centrale thema. In een intensieve workshop krijg je het gereedschap dat je nodig hebt om beweging in de organisatie te krijgen. En dan hebben we het uiteraard over beweging in de juiste richting. Je leert hoe je de organisatie omvormt tot een onstuitbare actiemachine. Daarnaast geven we je het gereedschap in handen om een focus te krijgen op de levensader voor de toekomst van elke organisatie: innovatie. Kernbegrippen die in deze workshop aan de orde komen zijn helderheid, verbinding, executie, focus en het overwinnen van stagnatie.

De workshop staat onder leiding van Paul Rulkens, een high performance expert met jarenlange ervaring in verschillende organisaties. Aan de hand van praktische oefeningen en met behulp van aansprekende voorbeelden neemt Paul je mee in de succesfactoren van strategie executie. Bovendien kun je eigen casuïstiek inbrengen, dat geeft je meteen een voorsprong! Na deze workshop merk je direct dat je effectiever bent in de manier waarop je jouw cruciale rol als aanjager van de juiste acties invult.

Bovendien is deze workshop filevrij georganiseerd met een start om 16.00 en het einde om 20.00. 
Tussendoor zorgen we natuurlijk voor een prima maaltijd.

Spreker: Paul Rulkens
Paul Rulkens is een expert op het gebied van high performance: het halen van zakelijk en persoonlijk succes op de meest snelle, eenvoudige en elegante manier. Hij brengt 20 jaar internationale leiderschapservaring met zich mee op het gebied van operations, strategy en organisatorische ontwikkeling en is de hoogst gewaardeerde spreker ooit binnen PLUC! Tot voor kort was hij verantwoordelijk voor het bouwen van een high performance organisatie binnen DSM. Zijn nieuwste boek, The Power of Preeminence, beschrijft de meest effectieve high performance principes om als professional en leider alles te halen uit alles wat je al hebt.

 


Leer in deze bijeenkomst:

  • Wat het belang van helderheid en verbinding is voor de strategie;
  • Hoe je helderheid en verbinding creëert in een organisatie;
  • Hoe je executiekracht aanjaagt en vasthoudt. 


Investering

460 exclusief BTW

Aantal PE-uren

4 PE-uren

Meer weten over inhouse-mogelijkheden?

Diverse organisaties gingen je al voor.

Programma
15:45 – 16:00 uur  Ontvangst
16:00 – 17:45 uur  Blok 1 
17:45 – 18:15 uur  Maaltijd
18:15 – 20:00 uur  Blok 2
20:00 uur               Einde en aansluitend netwerk borrel