Grip op je cashflow tijdens de COVID-19 crisis? (gratis webinar)

pijl
Het coronavirus grijpt wereldwijd om zich heen en overheden nemen ongekende maatregelen om de strijd tegen dit virus te winnen. Veel van de genomen maatregelen hebben directe gevolgen voor de economie en bedrijven zien druk ontstaan op omzet en winstgevendheid. Veel bedrijven leggen als gevolg van deze maatregelen de focus op het onder controle houden van hun cashflow en liquiditeitspositie. Betalingstermijnen worden opgerekt, klanten en leveranciers dreigen failliet te gaan en het orderboek raakt leger. Alle hens aan dek dus! In dit gratis webinar biedt Drs. Jean Gieskens AC RCM QT je in een tijdsbestek van 30 minuten inzicht in de vijf belangrijkste maatregelen die je kunt nemen om de cashpositie van je bedrijf veilig te stellen.

Via de inschrijflink bij de gratis webinars kom je terecht op de eventpagina van Next Level Academy op Eventbrite. We gebruiken Eventbrite voor een goede administratieve afhandeling van onze gratis webinars. Per event hebben we 90 gratis tickets beschikbaar gemaakt. 

Leer in deze bijeenkomst:

  • Hoe kun je de cashpositie van je bedrijf veilig stellen?
Investering

0 exclusief BTW

Aantal PE-uren

PE-uren

Meer weten over inhouse-mogelijkheden?

Diverse organisaties gingen je al voor.

Bekijk wanneer deze opleiding wordt aangeboden:

Dit gratis webinar wordt gefaciliteerd via de omgeving van Zoom. Het webinar start om 10:30 uur en eindigt om 11.00 uur. We hebben 90 plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan dit webinar. Na je inschrijving krijg je binnen enkele werkdagen een persoonlijke bevestigingsmail toegestuurd met daarin de link om in te loggen bij het webinar.