Finance on a Mission 2021 Klantgedreven Finance

Hét jaarlijkse kennis en inspiratie event voor de Finance functie in verandering kent dit jaar twee edities. Op 20 mei virtueel, op 14 oktober fysiek (indien mogelijk).

pijl
Hét jaarlijkse kennis en inspiratie event voor de Finance functie in verandering kent dit jaar twee edities. De voorjaarseditie heeft inmiddels plaatsgevonden op 20 mei en de najaarseditie vindt plaats op 14 oktober (fysiek indien mogelijk). Ook de najaarseditie bestaat uit verschillende bijeenkomsten. Een ticket kost 695 euro en levert in totaal 07 PE uren op.

Data najaarseditie
 • 11 oktober 17.00 - 18.00 1e event Finance on a Mission (virtueel)
 • 12 oktober 17.00 - 18.00 2e event Finance on a Mission (virtueel)
 • 14 oktober 13.00 - 19.00 3e event Finance on a Mission (indien mogelijk in Green Village - Nieuwegein)
 • 2 november 17.00 - 18.00 4e event Finance on a Mission (virtueel)
De Covid-19 pandemie verandert de wereld blijvend. Trends, zoals digitale transformatie, klimaatverandering, geopolitiek en sociaal-demografische ontwikkelingen, zijn tijdens de crisis versneld en verder geaccentueerd. Digitale technologie begint haar belofte in te lossen en Finance bevindt zich in het hart van de transformatie van de organisatie. Nu is het zaak om grip te krijgen op de uitdagingen en kansen die worden geboden. Menig financial is bezig om de organisatie weerbaarder en wendbaarder te maken.
De afgelopen jaren hebben we veel gesproken met Finance over hoe zij hun organisatie gidsen in tijden van onzekerheid en snelheid van verandering. Finance heeft goed zicht op haar eigen toegevoegde waarde en op de transformatie die de organisatie en de functie zelf doormaken. Tijdens FoaM 2021 hebben we een “OUTSIDE-IN” agenda samengesteld. We focussen ons op het volgende drieluik:
 • Klantgedrevenheid
 • Digitale versnelling
 • De menselijke maat
Najaarseditie FoaM
We gaan ervan uit dat we op donderdag 14 oktober in Green Village, Nieuwegein weer fysiek bij elkaar kunnen komen voor een fysieke bijeenkomst. In lijn met een meer hybride toekomst zorgen we dat we digitale en fysieke elementen combineren met een mooie editie. Filevrij, met de waarde van het fysiek bij elkaar komen in aanvulling op de waarde van digitaal bij elkaar komen!
De voorbereidingen voor de najaarseditie zijn inmiddels opgestart. We borduren hierbij voort op het thema Klantgedreven Finance. In het najaar hebben we ons onderzoek op dat vlak bovendien afgerond en komen we weer met nieuwe inspirerende sprekers die je verschillende invalshoeken op het thema brengen. Ook dan ligt de nadruk vooral op content en relevantie! We houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen

Leer in deze bijeenkomst:

 • Hoe de belangrijkste stakeholders van Finance over de digitale transformatie denken
 • Hoe deze stakeholders over de rol en meerwaarde van Finance denken
 • Hoe Finance in het hart van de organisatie kan komen
 • Hoe Finance de organisatie weerbaarder en wendbaarder kan maken
Investering

695 exclusief BTW

Aantal PE-uren

7 PE-uren

Meer weten over inhouse-mogelijkheden?

Diverse organisaties gingen je al voor.