Finance on a Mission 2020 – 29 oktober 2020

De menselijke factor in de transformatie van Finance

pijl
Het thema voor Finance on a Mission 2020 is “De menselijke factor in de transformatie van Finance”. De stand van de technologie geeft ons steeds meer mogelijkheden. Grote hoeveelheden data in combinatie met analytics en A.I. stellen Finance in staat complexere analyses uit te voeren en Robotic Process Automation (RPA) helpt Finance in het verder standaardiseren en automatiseren van de processen in de organisatie. Al deze technologie geeft Finance het gereedschap dat nodig is om van meer toegevoegde waarde te zijn voor de organisatie, een rol als decision shaper lonkt en ligt binnen handbereik. Voor die rol is het noodzakelijk dat Finance Professionals de juiste competenties en vaardigheden ontwikkelen die de samenwerking tussen technologie en mens optimaliseren. En daarmee is de menselijke factor in de transformatie van Finance van doorslaggevende aard. Hoe bereiden we de Finance Professional als mens voor op de perfecte symbiose van mens en technologie en hoe nemen we de Finance Professional optimaal mee in de verandering? Hoe kun je als Finance Professional zorgen dat je verandering omarmt en je steeds aanpast aan de nieuwe uitdagingen die je omgeving je biedt?

We benaderen de menselijke factor in de transformatie van Finance vanuit drie invalshoeken:
- De organisatie in verandering;
- Finance in verandering;
- De mens in verandering;

De komende tijd werken we het programma van Finance on a Mission 2020 verder uit. De eerste sprekers zijn al vastgelegd, te weten:
  • Alexander van Holk, Executive Director, Morgan Stanley
  • Thomas Steffens, CEO, Primephonic
  • Noud Tillemans, CFO, Fairphone
  • Han Mesters, Sector Banker Zakelijke Dienstverlening, ABN AMRO Bank
Meer namen volgen zsm!
Voor een uitgebreide biografie van de sprekers, klik hier!

Hier een link aan naar de aftermovie van Finance on a Mission 2019. 

Verder kun je hier onder ook een koppeling vinden om het onderzoek dat in het kader van Finance on a Mission is uitgevoerd naar de stand van de finance transformatie als PDF te downloaden. Dat rapport geeft een goede indruk over nu gebruikte technologie en de uitdagingen die organisaties voor de Finance transformatie zien in de nabije toekomst.

Houd deze pagina goed in de gaten! Meer informatie volgt zo spoedig mogelijk!

Leer in deze bijeenkomst:

Investering

795 exclusief BTW

Aantal PE-uren

7 PE-uren

Meer weten over inhouse-mogelijkheden?

Diverse organisaties gingen je al voor.

09.00 - 18.00 - Finance on a Mission 2020
Detailprogramma volgt.