Finance on a Mission 2019

Skill shift in the modern age

pijl

Waarom Finance on a Mission?

Finance on a Mission is het jaarlijkse congres van PLUC! dat ingaat op de nieuwe rol van de Finance Professional. Die Finance Professional moet zich meer en meer ontwikkelen richting Financial Challenger om in de toekomst relevant te blijven. En dat vraagt om een andere benadering van opleiden en trainen. PLUC! heeft die benadering, en weet met haar Finance on a Mission-congres een nieuwe standaard neer te zetten.Tijden veranderen en snel ook. De ontwikkeling van digitale technologie stelt ons voortdurend voor uitdagingen. Ze bedreigt bestaande businessmodellen, maar biedt ook ruim baan aan nieuwe kansen voor organisaties die technologie omarmen. Daarom is Finance on a Mission. 

‘Finance on a Mission’ wordt door deelnemers gezien als wake-up call van het jaar en daagt Finance Professionals uit om hun strategische sleutelrol te claimen binnen het MT. Het centrale thema van dit jaar is ‘skill shift in the modern age’. Technologische ontwikkelingen vragen om een andere rol van zowel CFO’s en Financieel Managers, als van hun teams. Bovendien zet digitalisering businessmodellen op zijn kop. Hoe kan finance optimaal gebruikmaken van de mogelijkheden die de digitale transformatie biedt en snel reageren op veranderingen?Door nieuwe technologieën - denk aan automatisering, analytics, blockchain, Internet of Things en cognitieve technologie - kan finance de processen efficiënter inrichten, kosten reduceren en sneller bruikbare inzichten leveren. Maar als een computer straks beter en sneller analyses uitvoert, hoe blijft finance dan waardevol? En wat voor leiderschap en vaardigheden vraagt dat van CFO’s en hun teams? ‘Finance on a Mission 2019’ biedt vormgevers van de transformatie een inspirerend en interactief platform om te sparren over de onderstaande thema’s:

1. Van Finance naar Analytics

2. Van Finance naar Business

3. Van Finance naar Leadership

Om je een beeld te geven van Finance on a Mission hebben we een link opgenomen naar FoaM 2018 dat plaats vond op 4 oktober 2018.


Leer in deze bijeenkomst:

  • Hoe digitale technologie de rol van Finance gaat beïnvloeden
  • Welke skills de Finance Professional moet ontwikkelen
  • Welke rollen Finance heeft in de organisatie van morgen
  • Hoe Finance meer kan doen met data analytics
  • Hoe Finance de business beter kan ondersteunen
  • Welk leiderschap nodig is van Finance 
Investering

795 exclusief BTW

Aantal PE-uren

7 PE-uren

Meer weten over inhouse-mogelijkheden?

Diverse organisaties gingen je al voor.09.30 Ontvangst

10.00 Plenaire spreker

11.15 Netwerk break

11.45 Plenaire spreker

13.00 Netwerk Lunch

13.45 Break out/Round table

15.00 Netwerk break

15.30 Break outs/Round tables

16.45 Netwerk break

17.15 Plenaire spreker

18.30 Wrap up

18.45 Netwerk borrel