Effectieve (virtuele) teams – bouwen aan vertrouwen (gratis webinar)

pijl
De beste resultaten worden in teamverband behaald. Dat was zo en is nog steeds zo. Ook nu we, door de maatregelen die worden getroffen om de verspreiding van Covid-19 tegen te gaan, op een andere manier met elkaar werken. Juist nu is het zaak om teams optimaal te faciliteren om maximaal resultaten te behalen. Hoe ontwikkel je een effectief team? Waarom lijken sommige teams te vliegen en vallen andere teams elke keer in dezelfde valkuil? In dit webinar lichten we een tipje van de sluier op over het ontwikkelen van effectieve teams. Wat zijn de meest voorkomende valkuilen en wat is er nodig om maximaal resultaat te behalen? Bouw aan vertrouwen, wees duidelijk en voorkom zelfpromotie. Na dit half uur weet je alles over de vijf frustraties die teams ineffectief kunnen maken.

Via de inschrijflink bij de gratis webinars kom je terecht op de eventpagina van Next Level Academy op Eventbrite. We gebruiken Eventbrite voor een goede administratieve afhandeling van onze gratis webinars. Per event hebben we 90 gratis tickets beschikbaar gemaakt
  • Hoe ontwikkel je een effectief team?
  • Waarom lijken sommige teams te vliegen en vallen andere teams elke keer in dezelfde valkuil?
  • Wat zijn de meest voorkomende valkuilen en wat is er nodig om maximaal resultaat te behalen?

Leer in deze bijeenkomst:

Investering

0 exclusief BTW

Aantal PE-uren

PE-uren

Meer weten over inhouse-mogelijkheden?

Diverse organisaties gingen je al voor.

Bekijk wanneer deze opleiding wordt aangeboden:

Dit gratis webinar wordt gefaciliteerd via de omgeving van Zoom. Het webinar start om 10:30 uur en eindigt om 11.00 uur. We hebben 90 plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan dit webinar. Na je inschrijving krijg je binnen enkele werkdagen een persoonlijke bevestigingsmail toegestuurd met daarin de link om in te loggen bij het webinar.