Effectief Virtueel Vergaderen (gratis webinar)

pijl
Nederland was altijd al een vergaderland: we vergaderen graag, lang en veel. Maar: dit gaat lang niet altijd effectief. Deelnemers praten langs elkaar heen, willen allemaal hun eigen zegje doen en verliezen vaak de grip op het gesprek. En nu we, door de maatregelen die worden getroffen om de verspreiding van Covid-19 tegen te gaan, massaal vergaderen via Zoom, Skype en MS Teams kunnen de frustraties goed oplopen. 

Hoe wordt een virtuele vergadering nou effectief? Hoe zorg je dat iedereen de juiste input levert? En hoe behoed je jezelf en collega's voor veelvoorkomende valkuilen? In dit webinar lichten we een tipje van de sluier over het voeren van een effectief gesprek. Behoud regie, stuur subtiel en stel de juiste vragen; na dit half uur ben je beter gewapend tegen virtueel vergadergevaar.

Via de inschrijflink bij de gratis webinars kom je terecht op de eventpagina van Next Level Academy op Eventbrite. We gebruiken Eventbrite voor een goede administratieve afhandeling van onze gratis webinars. Per event hebben we 90 gratis tickets beschikbaar gemaakt. 

Leer in deze bijeenkomst:

  • Hoe wordt een virtuele vergadering nou effectief? 
  • Hoe zorg je dat iedereen de juiste input levert?
  • Hoe behoed je jezelf en collega's voor veelvoorkomende valkuilen? 

Investering

0 exclusief BTW

Aantal PE-uren

PE-uren

Meer weten over inhouse-mogelijkheden?

Diverse organisaties gingen je al voor.

Bekijk wanneer deze opleiding wordt aangeboden:

Dit gratis webinar wordt gefaciliteerd via de omgeving van Zoom. Het webinar start om 10:30 uur en eindigt om 11.00 uur. We hebben 90 plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan dit webinar. Na je inschrijving krijg je binnen enkele werkdagen een persoonlijke bevestigingsmail toegestuurd met daarin de link om in te loggen bij het webinar.