Effectief overtuigen

Hoe je meer grip kunt krijgen op het verloop van gesprekken !

pijl
Gesprekspartners die maar half luisteren, een idee dat maar niet tussen de oren komt of een
 onstuitbare lawine aan kritiek: invloed in gesprekken komt nooit vanzelf. Je bent de expert op
 de inhoud, maar hoe vertaal je die expertise naar meer invloed? Want uiteindelijk telt ook voor jou in de praktijk dat je niet alleen graag gelijk hebt, maar ook gelijk krijgt. 
Tijdens de training Effectief Overtuigen vertaal je de belangrijke psychologische inzichten concreet naar jouw praktijk. 

Aan de hand van Nobelprijswinnend onderzoek van onder andere Daniel Kahneman krijg je meer grip op het verloop van gesprekken. Je leert bijvoorbeeld hoe je je wapent tegen de negativiteitsreflex, weerstand en emotie. Ontdek hoe je zelf beter kunt luisteren en zorgt dat anderen beter naar jóu luisteren. 
We starten de training met de vraag waar je tegenaan loopt en met welke situaties je wilt oefenen. We maken de doelen en verwachtingen helder en gaan met actieve werkvormen, praktische tips en persoonlijke feedback direct aan de slag. Je oefent met verschillende gesprekstechnieken. 
Een greep uit het programma: 
       ·  De wetten van breinvriendelijk overtuigen 
       ·  De kunst van het verleiden 
       ·  Aandacht geven en aandacht krijgen 
       ·  Zes overtuigingsprincipes voor een sterk verhaal 
       ·  Effectieve reactiestrategieën in elk gesprek 

Spreker: Mohammed el Boussaidi
Mohammed el Boussaidi is trainer en coach bij Debat.NL. Hij helpt deelnemers overtuigender te worden door hen zelf centraal te zetten. Daardoor groeit hun zelfvertrouwen en de onderlinge samenwerking. Deelnemers beschrijven hem als slagvaardig en ontspannen. 

De workshop is filevrij georganiseerd. Start om 16.00 uur, einde om 20.00 uur. Tussendoor zorgen we natuurlijk voor een prima maaltijd en we sluiten af met een netwerk borrel.


In deze eerste training in juni maak je kennis met de psychologie achter de overtuigingskracht. Hoe werkt overtuigingskracht en hoe gebruik ik dat in mijn voordeel? 
Op 28 september volgt een tweede training “TED Talk Masterclass” waarbij je je presentatie vaardigheden versterkt. Laat jouw verhaal je publiek betoveren en activeren! Voor meer informatie over deze training verwijzen we naar ons kalender.

Leer in deze bijeenkomst:

”Beïnvloeden vergt psychologisch inzicht. We leren je hoe en wanneer je tactisch zaken inbrengt.” 


Investering

460 exclusief BTW

Aantal PE-uren

4 PE-uren

Meer weten over inhouse-mogelijkheden?

Diverse organisaties gingen je al voor.

Bekijk wanneer deze opleiding wordt aangeboden:

Programma
15:45 – 16:00 uur  Ontvangst
16:00 – 17:45 uur  Blok 1 
17:45 – 18:15 uur  Maaltijd
18:15 – 20:00 uur  Blok 2
20:00 uur               Einde en aansluitende netwerk borrel