Effectief overtuigen

Hoe kun je als financieel professional nog beter overtuigen in gesprekken en presentaties?

pijl
Je kunt gelijk hebben, maar gelijk krijgen is waar het echt om gaat. En soms krijg je geen gelijk waar je het wel hebt. Mensen overtuigen is een kunst. En een gesprek op de juiste koers houden om je punt goed over te brengen is niet gemakkelijk. Want je krijgt te maken met emotie, met non argumenten en met weerstand. In deze workshop leer je met dit soort afleiding om te gaan.
Welke debatvaardigheden helpen in gesprekken? En hoe hou je slim vast aan je argumenten? In gesprekken raken de argumenten die je nodig hebt om de ander te overtuigen nog wel eens ondergesneeuwd. Hoe effectief zou je worden wanneer je beter in staat bent je punten over te brengen in gesprekken en in presentaties? Probeer anderen mee te krijgen wanneer je scherp in de gaten hebt wanneer je de verschillende argumentatie-technieken in moet zetten!

De workshop is filevrij georganiseerd. Start om 16.00, einde om 20.00. Tussendoor zorgen we natuurlijk voor een prima maaltijd.


In deze zeer hoog gewaardeerde workshop effectief overtuigen gaan we in op hoe je slim en snel effectiever kunt worden in gesprekken en in presenteren. We leren je hoe je overeind blijft, ongeacht wat op je af komt.

Leer in deze bijeenkomst:

  • hoe debatvaardigheden helpen in gesprekken;
  • slim vast te houden aan je argumenten;
  • effectief reageren op anderen;
  • drogredenen onschadelijk maken;
  • conflicten, weerstand en kritiek op je argumenten voorkomen;
  • je boodschap zo effectief mogelijk te presenteren.

Investering

460 exclusief BTW

Aantal PE-uren

4 PE-uren

Meer weten over inhouse-mogelijkheden?

Diverse organisaties gingen je al voor.

Programma
15:45 – 16:00 uur  Ontvangst
16:00 – 17:45 uur  Blok 1 
17:45 – 18:15 uur  Diner
18:15 – 20:00 uur  Blok 2
20:00 uur               Einde en aansluitend borrel