Filevrije workshop: Effectief innoveren

Filevrije workshop

pijl

Innoveren is essentieel voor organisaties. Organisaties die onvoldoende innoveren staan open voor disruptie of ontdekken dat ze wegzakken in een competitief moeras waarin concurrentie vooral op basis van prijzen wordt gedaan. Dat blijkt dan een race naar de bodem waaraan maar moeilijk te ontsnappen is. Innovatie houdt een organisatie gezond en zorgt ervoor dat steeds nieuwe verdienmodellen beschikbaar komen. En de rol van Finance bij innovatie is belangrijker dan je denkt. Want procedures, richtlijnen en de mechanismen die we gebruiken om in control te blijven staan op gespannen voet met innovatie en met snelheid van innovatie. Hoe krijg je de optimale balans en hoe jaag je innovatie aan als Finance Professional.

In deze filevrije workshop is effectief innoveren het centrale thema. In een intensieve workshop krijg je het gereedschap dat je nodig hebt om beweging in de organisatie te krijgen en om innovatie aan te jagen. Je leert hoe je de organisatie wendbaar houdt en hoe je innovatie stimuleert als controller. Kernbegrippen die aan de orde komen zijn onder andere de focus op het werken aan innovatie en het overwinnen van stagnatie.

De workshop staat onder leiding van Paul Rulkens, een high performance expert met jarenlange ervaring in verschillende organisaties. Aan de hand van praktische oefeningen en met behulp van aansprekende voorbeelden neemt Paul je mee in de succesfactoren van strategie executie. Bovendien kun je eigen casuïstiek inbrengen, dat geeft je meteen een voorsprong! Na deze workshop merk je direct dat je effectiever bent in de manier waarop je jouw cruciale rol als aanjager van de juiste acties invult.

Inclusief diner in de brasserie bij ster-restaurant De Hoefslag!
Deelname aan deze workshop kost €495,-. De workshop vangt aan om 15:00 uur en duurt tot 19:00 uur (geen files!) met aansluitend een diner in de brasserie bij restaurant De Hoefslag waarbij Paul Rulkens uiteraard zelf ook aanschuift en graag nog met de deelnemers napraat over de workshop. Mis dit niet!

Leer in deze bijeenkomst:

  • Wat het belang van innovatie is voor organisaties;
  • Hoe je tijd vrijmaakt om innovatie te bevorderen;
  • Hoe je innovatie aanjaagt zonder te zwaar in procedures te verzanden;
  • Hoe je de vaart in innovatieprojecten houdt.
Investering

495 exclusief BTW

Aantal PE-uren

4 PE-uren

Meer weten over inhouse-mogelijkheden?

Diverse organisaties gingen je al voor.

Bekijk wanneer deze opleiding wordt aangeboden: