Duurzaamheid en de Controller

Powerworkshop over de rol van de controller in duurzaamheid

pijl

Je hoeft alleen maar om je heen te kijken om te zien welke impact menselijk handelen op het milieu heeft. Willen we onze planeet bewoonbaar houden dan moeten ook organisaties hun manier van werken drastisch aanpassen. Wat betekent duurzaamheid omarmen voor organisaties en vooral, wat kan de controller daarin betekenen. Dat is het thema van deze workshop.

In deze workshop gaan we in op duurzaamheid en op de rol die je als controller kunt pakken in het omarmen van duurzaamheid. Onze belofte daarbij? Wij laten je zien hoe duurzaamheid samengaat met top-line groei en met bottom-line verbetering van resultaat. Daarnaast ontdek je welke eisen de diverse stakeholders hebben op het gebied van duurzaamheid, wat materieel is en hoe je daar mee omgaat. Wij geven je precies die instrumenten die je nodig hebt om vanuit je rol als controller duurzaamheid te verankeren in de organisatie en het niveau van de duurzaamheidsrapportage alleen te ontstijgen.

De workshop is filevrij georganiseerd (16.00 tot 20.00) en wordt verzorg door Jan van der Kaaij. Tussendoor zorgen we natuurlijk voor een prima maaltijd.

Leer in deze bijeenkomst:  • Hoe de houding van aandeelhouders verandert door duurzaamheid
  • Hoe je instrumenten als "schaduwprijzen" toe kunt passen
  • Hoe je duurzaamheid nastreeft terwijl je bottom line groei nastreeft
Investering

460 exclusief BTW

Aantal PE-uren

4 PE-uren

Meer weten over inhouse-mogelijkheden?

Diverse organisaties gingen je al voor.

Bekijk wanneer deze opleiding wordt aangeboden:16.00: start blok 1

17.45: diner

18.15: start blok 2

20.00: einde en aansluitend borrel