Digitale transformatie in de juiste context (virtual classroom)

pijl
We kunnen er niet omheen dat de wereld razendsnel verandert. Gedreven door nieuwe technologie en grote maatschappelijke ontwikkelingen, wordt iedereen gedwongen zich aan te passen. Onze manier van werken verandert daarmee ook. Boekhouden, rapporteren en cijfers analyseren als traditionele taken binnen het financiële domein. De algoritmen die dit overnemen zijn al gemaakt en worden bij verschillende organisaties al ingezet. Bedenk eens goed wat dit betekent voor jouw functioneren. Ben je hier blij mee omdat je dan eindelijk toekomt aan het échte werk en je jouw rol in kunt vullen zoals je dit altijd graag hebt gewild? Of is het een bedreiging voor je omdat jouw expertise juiste in het maken van rapportages ligt? Hoe dan ook, jouw functioneren wordt anders en het is tijd je nu voor te bereiden op deze verandering.

In deze Virtual Classroom zetten we digitale transformatie in de juiste context voor je. We duiken in een uur de diepte in en bespreken de essentie van de belangrijkste technologische ontwikkelingen en interessante toepassingen hiervan. De achtergrond bij deze ontwikkelingen is relevant voor jou om je een goed beeld te kunnen vormen van wat deze verandering betekent voor jou als Finance Professional in dit digitale tijdperk. We geven ruimte voor vragen en discussie, en helpen de mogelijke impact van deze ontwikkelingen voor het werkveld van Finance en jouzelf te duiden.

Wessel Exterkate 
Wessel heeft ruim ervaring in het digitale werkveld. Vanuit Digital Shapers begeleidt hij organisaties bij het duiden en prioriteren van wat 'digital' voor hen betekent. Hij inspireert anderen om aan de slag te gaan, helpt bij het maken van weloverwogen keuzes en weet de risico's van digitalisering op waarde in te schatten. Vanuit een open en betrokken houding verbindt hij mensen, geeft hij de juiste tips en legt hij helder uit hoe digitale technologie verschillende organisaties en werkvelden verandert. 

Leer in deze bijeenkomst:

  • Wat is de essentie van de belangrijkste technologische ontwikkelingen en interessante toepassingen van digitale transformatie?
  • Wat betekent deze verandering voor jou als Finance Professional in dit digitale tijdperk?
  • Hoe bereiden we ons voor op deze verandering?

Investering

95 exclusief BTW

Aantal PE-uren

PE-uren

Meer weten over inhouse-mogelijkheden?

Diverse organisaties gingen je al voor.

Bekijk wanneer deze opleiding wordt aangeboden:

Deze virtual classroom wordt gefaciliteerd via de omgeving van Zoom. De virtual classroom start om 16.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Aansluitend is er een kwartier de tijd voor het stellen van vragen. Na je inschrijving krijg je binnen enkele werkdagen een persoonlijke bevestigingsmail toegestuurd met daarin de link om in te loggen bij de virtual classroom.