De strategische controller

Een powerworkshop over strategisch denken voor Finance Professionals

pijl

Een controller die opereert als business partner heeft een belangrijke rol in de organisatie. Zo’n controller daagt de business uit en komt goed uit de verf in gesprekken over de te voeren strategie. In deze workshop gaan we in op de strategische dialoog. Hoe voer je die en wat bepaalt of je succesvol bent? Leer de business op de juiste manier te challengen.

Maar weinig organisaties realiseren de strategische doelstellingen. Een oorzaak voor het niet realiseren van de doelen kan worden gevonden in een slechte doorvertaling van de strategie. Zelfs een effectieve doorvertaling is echter geen garantie voor succes. Veel organisaties hebben het strategische verhaal op papier wel helder uitgewerkt, maar zijn toch niet voldoende in staat het benodigde gedrag te krijgen. Het meekrijgen van mensen in een gewenste richting is dus zeker zo belangrijk als het gekozen instrument. Deze workshop heeft het doel je te helpen een strategische richting effectief om te zetten in het gewenste gedrag. Bovendien geven we je inzicht in de processen die spelen bij het inzetten van een nieuwe strategische richting. Daarnaast leer je hoe je op een doeltreffende manier met anderen praat over de voortgang van de gestelde doelen. Je kunt het geleerde meteen in de praktijk toepassen.

De workshop staat onder leiding van Merlijn Gillissen en is filevrij georganiseerd. Start om 16.00, einde om 20.00. Tussendoor zorgen we natuurlijk voor een prima maaltijd.

 

Leer in deze bijeenkomst:

  • Wat de rol van de controller in strategievorming is
  • Hoe je de organisatie strategisch op koers houdt
  • Wat je als controller wel en juist niet moet doen om de organisatie scherp te houden
Investering

460 exclusief BTW

Aantal PE-uren

8 PE-uren

Meer weten over inhouse-mogelijkheden?

Diverse organisaties gingen je al voor.

Bekijk wanneer deze opleiding wordt aangeboden:16.00: start blok 1

17.45: diner

18.15: start blok 2

20.00: einde en aansluitend borrel