De mens achter de finance professional

Leer jezelf echt kennen en snappen waar jouw voorkeuren liggen

pijl

Om te kunnen excelleren is zelfkennis een essentieel element. Want jezelf kennen ligt aan de basis van je functioneren en er is geen scheiding mogelijk tussen wie je bent als mens en wie je bent als professional. Deze workshop geeft je alle zelfkennis die je nodig hebt om te bepalen waarin jij het meest effectief zult zijn.

Ben jij nieuwsgierig naar het waarom achter jouw handelen? Wil je snappen waarom je bij gebeurtenissen op het werk steeds in dezelfde reflex schiet of op een vergelijkbare manier reageert? De manier waarop we werken is helemaal niet zo rationeel als we denken. Bestaat de finance professional wel, of is het vooral de mens achter die rol die bepaalt hoe je reageert? Kennis van de eigen persoonlijkheid is cruciaal om inzicht te krijgen in het eigen handelen. In deze workshop krijg je die zelfkennis. Vanuit een gedegen wetenschappelijk onderbouwd persoonlijkheidsonderzoek krijg je inzicht in jouw eigen profiel. Dat profiel wordt bovendien vergeleken met de enorme hoeveelheid profielen die Andreas Wismeijer in zijn wetenschappelijke carrière al heeft verzameld. Hij laat je op onnavolgbare wijze zien wie je bent als mens, en hoe dit zich verhoudt tot je rol als professional.

Startpunt van de workshop is een online persoonlijkheidsonderzoek. Het onderzoek leidt tot een profiel dat als uitgangspunt dient voor het verloop van de workshop. Andreas duidt de betekenis van je profiel voor je taakuitvoering in de dagelijkse praktijk. Andreas neemt je daarbij mee in het type mens dat je bent en de consequenties die dat heeft. Vanuit je eigen profiel wordt op een praktische manier ingegaan op de huidige wetenschappelijke inzichten in de relatie tussen persoonlijkheid en professioneel handelen.

De workshop staat onder leiding van Andreas Wismeijer en is filevrij georganiseerd. Start om 16.00, einde om 20.00. Tussendoor zorgen we natuurlijk voor een prima maaltijd.Leer in deze bijeenkomst:

  • meer en diepgaande kennis van je eigen persoonlijkheid krijgen;
  • snappen waarom je in bepaalde reflexen schiet
  • jezelf beter leren kennen met behulp van wetenschappelijk onderbouwd persoonlijkheidsonderzoek;
  • praktische inzichten in de relatie tussen persoonlijkheid en professioneel handelen krijgen;
Investering

495 exclusief BTW

Aantal PE-uren

5 PE-uren

Meer weten over inhouse-mogelijkheden?

Diverse organisaties gingen je al voor.

Bekijk wanneer deze opleiding wordt aangeboden:

Programma
15:45 – 16:00 uur  Ontvangst
16:00 – 17:45 uur  Blok 1 
17:45 – 18:15 uur  Diner
18:15 – 20:00 uur  Blok 2
20:00 uur               Einde en aansluitend borrel