De impact van digitalisering op Finance

Een praktische workshop om je up to date te brengen over ontwikkelingen in digitalisering

pijl
We kunnen er niet omheen. De ontwikkelingen op het gebied van digitalisering gaan razendsnel en zullen de manier waarop we opereren als Finance Professional drastisch veranderen. Boekhouden, rapporteren en cijfers analyseren als traditionele Finance domeinen? De algoritmen die dit overnemen zijn al gemaakt en worden bij verschillende organisaties al ingezet. Bedenk eens goed wat dit betekent voor jouw functioneren. Ben je hier blij mee omdat jij dan eindelijk toekomt aan het vooruit kijken en het oppakken van een rol als Business Partner? Of is het een bedreiging voor je omdat je het meest hebt met rapporteren? Hoe dan ook, je functioneren wordt anders en het is tijd je nu voor te bereiden op deze verandering.
In deze workshop kijken we naar allerlei ontwikkelingen op het gebied van de digitalisering (RPA, A.I., Process Mining, etc.). Met behulp van de nodige interactieve werkvormen gaan we vervolgens op zoek naar jouw toegevoegde waarde als Finance Professional in dit digitale tijdperk. Dit is vooral een praktische workshop waarbij we je in hoog tempo de essentie van verschillende ontwikkelingen laten zien. Ook helpen we je de mogelijke impact van deze ontwikkelingen voor het werkveld van Finance en jezelf duiden. We geven volop ruimte voor vragen en discussie. Deze workshop opent je ogen en maakt je klaar voor morgen!In deze interactieve workshop is bovendien veel ruimte voor discussie. Voor deze workshop werkt PLUC! samen met Digital Shapers. Digital Shapers helpt organisaties op verschillende vlakken en disciplines in de digitale transformatie.

Deze workshop is filevrij georganiseerd. We starten om 16.00, einde is om 20.00. Bovendien serveren we een prima maaltijd tijdens de workshop en is er gelegenheid nog even na te praten onder het genot van een drankje.

Spreker: Wessel Exterkate
Wessel heeft ruim ervaring in het digitale werkveld. Vanuit Digital Shapers begeleidt hij organisaties bij het duiden en prioriteren van wat 'digital' voor hen betekent. Hij inspireert anderen om aan de slag te gaan, helpt bij het maken van weloverwogen keuzes en weet de risico's van digitalisering op waarde in te schatten. Vanuit een open en betrokken houding verbindt hij mensen, geeft hij de juiste tips en legt hij helder uit hoe digitale technologie verschillende organisaties en werkvelden verandert. 

Leer in deze bijeenkomst:

  • Hoor alles over de laatste ontwikkelingen op het gebied van digitalisering;
  • Leer welke impact deze ontwikkelingen hebben op jou als Finance Professional;
  • Krijg een concreet beeld over wat jij kunt doen om jezelf voor te bereiden op de transformatie.Investering

460 exclusief BTW

Aantal PE-uren

4 PE-uren

Meer weten over inhouse-mogelijkheden?

Diverse organisaties gingen je al voor.

Programma
15:45 – 16:00 uur  Ontvangst
16:00 – 17:45 uur  Blok 1 
17:45 – 18:15 uur  Maaltijd
18:15 – 20:00 uur  Blok 2
20:00 uur               Einde en aansluitend netwerk borrel