De impact van digitalisering op Finance

Een praktische workshop om je up to date te brengen over ontwikkelingen in digitalisering

pijl

We kunnen er niet omheen. De ontwikkelingen op het gebied van digitalisering gaan razendsnel en zullen de manier waarop we opereren als Finance Professional drastisch raken. Boekhouden, rapporteren en cijfers analyseren als finance domein? De algoritmen die dit overnemen zijn al gemaakt en worden bij verschillende organisaties al ingezet. Bedenk eens goed wat dit betekent voor jouw functioneren. Ben je hier blij mee omdat jij dan eindelijk toekomt aan het vooruit kijken en het oppakken van een rol als Business Partner? Of is het een bedreiging voor je omdat je het meest hebt met rapporteren? Hoe dan ook, je functioneren wordt anders.
In deze workshop kijken we naar allerlei ontwikkelingen op het gebied van de digitalisering (data analytics, big data, robotics, etc.). Met behulp van de nodige interactieve werkvormen gaan we vervolgens op zoek naar jouw toegevoegde waarde als Finance Professional in dit digitale tijdperk. Deze workshop opent je ogen en maakt je klaar voor morgen!

Dit is een praktische workshop waarbij we in hoog tempo ingaan op de relevante ontwikkelingen op het gebied van digitalisering. Je krijgt de essentie van verschillende ontwikkelingen, en staat stil bij de mogelijke impact van deze ontwikkelingen voor het werkveld van finance. In deze interactieve workshop is bovendien veel ruimte voor discussie. Voor deze workshop werkt PLUC! samen met Digital Shapers. Digital Shapers helpt organisaties op verschillende vlakken en disciplines in de digitale transformatie.

Deze workshop is filevrij georganiseerd. We starten om 16.00, einde is om 20.00. Bovendien serveren we een heerlijke maaltijd tijdens de workshop en is er gelegenheid nog even na te praten onder het genot van een drankje.

Leer in deze bijeenkomst:  • Hoor alles over de laatste ontwikkelingen op het gebied van digitalisering;
  • Leer welke impact deze ontwikkelingen hebben op jou als Finance Professional;
  • Krijg een concreet beeld over wat jij kunt doen om jezelf voor te bereiden op de transformatie.
Investering

460 exclusief BTW

Aantal PE-uren

4 PE-uren

Meer weten over inhouse-mogelijkheden?

Diverse organisaties gingen je al voor.

Bekijk wanneer deze opleiding wordt aangeboden:16.00: start blok 1

17.45: diner

18.15: start blok 2

20.00: einde en aansluitend borrel