De groeiende potentie van de blockchain! (gratis webinar)

pijl
De tijd waarin de blockchain volop werd gehyped ligt achter ons. Dat betekent echter niet dat de blockchain zelf een hype was. Sterker nog, we komen nu in de fase waarin we echt leren ontdekken hoe we de blockchain zo in kunnen zetten dat we alle potentie benutten. Blockchain technologie inzetten is vooral ook een kwestie van organiseren. Van anders kijken naar dezelfde vraagstukken. In dit webinar neemt Paul Bessems, expert op het gebied van blockchain technologie, je mee in het organiseren van de blockchain. Waar is de blockchain voor in te zetten en hoe zet je een blockchain project succesvol op? In dit webinar ontvang je praktische tips en activeren we je denken over concrete toepassingen van de blockchain in jouw organisatie. Dit webinar is uitermate geschikt voor Finance Professionals die nieuwsgierig zijn naar mogelijke toepassingen van de blockchain voor de eigen organisatie. Wij stellen 90 (gratis) webinar plaatsen beschikbaar dus wees er snel bij.

Paul Bessems is pionier, internationaal spreker, blockchain consultant, trainer en (co-) auteur van tien managementboeken. Zijn laatste boek Blockchain Organiseren, is genomineerd als beste managementboek 2018. Hij heeft ruim 25 jaar ervaring met het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe organisatievormen die beter aansluiten op de nieuwe context (data economie) en nieuwe organisatietechnologieën zoals blockchain. Hij is een expert op het gebied van Blockchain Organiseren. Hij helpt organisaties bij de transitie: Van bedrijf naar netwerkorganisatie en met de vraag: Wat is Blockchain Organiseren, waarom is het belangrijk, wat kan ik er wel (en niet) mee, en hoe start ik een project?

Via de inschrijflink bij de gratis webinars kom je terecht op de eventpagina van Next Level Academy op Eventbrite. We gebruiken Eventbrite voor een goede administratieve afhandeling van onze gratis webinars. Per event hebben we 90 gratis tickets beschikbaar gemaakt
  • Waar is de blockchain voor in te zetten en hoe zet je een blockchain project succesvol op?

Leer in deze bijeenkomst:

Investering

0 exclusief BTW

Aantal PE-uren

PE-uren

Meer weten over inhouse-mogelijkheden?

Diverse organisaties gingen je al voor.

Bekijk wanneer deze opleiding wordt aangeboden:

Dit gratis webinar wordt gefaciliteerd via de omgeving van Zoom. Het webinar start om 10:00 uur en eindigt om 11.00 uur. We hebben 90 plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan dit webinar. Na je inschrijving krijg je binnen enkele werkdagen een persoonlijke bevestigingsmail toegestuurd met daarin de link om in te loggen bij het webinar.