Data visualisatie

Visualisatie is de sleutel tot aandacht. Welke ontwikkelingen op het gebied van visialisatie zijn er?

pijl

Met beeld kun je bijna alles. Je legt de aandacht op daar waar het echt om gaat en je vindt de meest interessante nieuwe inzichten door de manier waarop je visualiseert. In deze bijeenkomst gaan we in op de ontwikkelingen op het gebied van data visualisatie. We geven je concrete voorbeelden en helpen je om direct met data visualisatie aan de slag te gaan.

"Eén beeld zegt meer dan duizend woorden". In tijden waarin de hoeveelheid informatie die tot onze beschikking staat exponentieel groeit is het goed visualiseren van die informatie een must. Want als mens zijn we maar beperkt in staat door de verschillende dimensies heen te zien waar het om gaat. Data visualisatie kan ons helpen de essentie in een grote hoeveelheid informatie te zien. Wordt effectiever in het gebruik van data visualisatie en zorg ervoor dat de organisatie de focus legt op wat er echt toe doet!

De workshop staat onder leiding van Marco de Jong en is filevrij georganiseerd. Start om 16.00, einde om 20.00. Tussendoor zorgen we natuurlijk voor een prima maaltijd.

Leer in deze bijeenkomst:

  • Wat de ontwikkelingen zijn in data visualisatie
  • Welke toepassingen je helpen op een visuele manier te presenteren
  • Hoe jij de aandacht op de juiste aspecten kunt leggen met behulp van visualisatie
Investering

460 exclusief BTW

Aantal PE-uren

8 PE-uren

Meer weten over inhouse-mogelijkheden?

Diverse organisaties gingen je al voor.

Bekijk wanneer deze opleiding wordt aangeboden:16.00: start blok 1

17.45: diner

18.15: start blok 2

20.00: einde en aansluitend borrel