Data visualisatie

Filevrije workshop speciaal gebouwd om je te laten zien wat je eerst niet zag

pijl

Met beeld kun je bijna alles. Je legt de aandacht op daar waar het echt om gaat en je vindt de meest interessante nieuwe inzichten door de manier waarop je visualiseert. In deze bijeenkomst gaan we in op de ontwikkelingen op het gebied van data visualisatie. We geven je concrete voorbeelden en helpen je om direct met data visualisatie aan de slag te gaan.

*Voor deze workshop zijn helaas geen plaatsen meer beschikbaar, alternatieve opties zijn “Big Data, Big Deal!” en “Data Analytics“*

“Eén beeld zegt meer dan duizend woorden”. In tijden waarin de hoeveelheid informatie die tot onze beschikking staat exponentieel groeit is het goed visualiseren van die informatie een must. Want als mens zijn we maar beperkt in staat door de verschillende dimensies heen te zien waar het om gaat. Data visualisatie kan ons helpen de essentie in een grote hoeveelheid informatie te zien. Wordt effectiever in het gebruik van data visualisatie en zorg ervoor dat de organisatie de focus legt op wat er echt toe doet!

De workshop staat onder leiding van Marco de Jong en is filevrij georganiseerd. Start om 16.00, einde om 20.00. Tussendoor zorgen we natuurlijk voor een prima maaltijd.

Locatie is restaurant de Hoefslag in Bosch en Duin.

Deze workshop is onderdeel van de “PE weken” van PLUC! en The Next Level. Een gemakkelijke manier om nog dit jaar naast werk aan je PE verplichting te voldoen. Lees hier meer.

Leer in deze bijeenkomst:

  • Wat de ontwikkelingen zijn in data visualisatie
  • Welke toepassingen je helpen op een visuele manier te presenteren
  • Hoe jij de aandacht op de juiste aspecten kunt leggen met behulp van visualisatie
Investering

460 exclusief BTW

Aantal PE-uren

4 PE-uren

Meer weten over inhouse-mogelijkheden?

Diverse organisaties gingen je al voor.

Bekijk wanneer deze opleiding wordt aangeboden: