Credit Risk Management en voorspellend vermogen (gratis webinar)

pijl
In deze onzekere tijd ontstaat er een enorme druk op zaken als kostenbeheersing, omzet-stabilisatie en liquiditeit. Zaken waar je binnen Credit Management grote invloed op kunt uitoefenen. Vanuit een toenemende druk van het management om risico meer beheersbaar te krijgen en geldstromen nog beter te stroomlijnen, is het aan jou de keuze hoe dit aan te pakken. Deze druk zal voorlopig niet afnemen. Dat vraagt om aanpassingen in structuren en improvisatievermogen om effectiever en sneller doelen te bereiken. De kans is groot dat je andere keuzes moet maken. Dat geeft druk en spanning, maar ook positieve energie in de zoektocht naar beheersbaarheid, consolidatie, resultaat en vooruitgang. Soms is externe afhankelijkheid een bedreiging, maar soms is een oplossing beter en eerder bereikbaar dan het lijkt. Tijd voor reflectie en innovatie! In onze virtuele workshop nemen we je mee in een aantal mogelijke oplossingen alsook de positieve effecten die dat met zich meebrengt. In 30 minuten behandelen we strategische uitgangspunten en bespreken we een aantal oplossingsrichtingen.

Roland ten Pas neemt je mee in deze sessie van 30 minuten. Roland heeft 37 jaar ervaring met Credit & Financial Management en is ruim 20 jaar ondernemer. Als interim manager, trainer en partner in Quantforce, kent hij de praktijk als geen ander en ziet waar grote en kleine organisaties tegenaan lopen, waar behoefte aan is en hoe zij daarop reageren. Hij is ook een van de docenten in de workshop Credit Risk & Voorspellend vermogen, die Next Level Academy en PLUC! in november weer organiseren.

Via de inschrijflink bij de gratis webinars kom je terecht op de eventpagina van Next Level Academy op Eventbrite. We gebruiken Eventbrite voor een goede administratieve afhandeling van onze gratis webinars. Per event hebben we 90 gratis tickets beschikbaar gemaakt
  • Hoe om te gaan met de enorme druk op zaken als kostenbeheersing, omzet-stabilisatie en liquiditeit?
  • Hoe krijg je risico meer beheersbaar vanuit een toenemende druk van het management en hoe kun je geldstromen nog beter stroomlijnen?
  • Hoe om te gaan met de druk en spanning bij het maken van andere keuzes?

Leer in deze bijeenkomst:

Investering

0 exclusief BTW

Aantal PE-uren

PE-uren

Meer weten over inhouse-mogelijkheden?

Diverse organisaties gingen je al voor.

Bekijk wanneer deze opleiding wordt aangeboden:

Dit gratis webinar wordt gefaciliteerd via de omgeving van Zoom. Het webinar start om 10:30 uur en eindigt om 11.00 uur. We hebben 90 plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan dit webinar. Na je inschrijving krijg je binnen enkele werkdagen een persoonlijke bevestigingsmail toegestuurd met daarin de link om in te loggen bij het webinar.