Blockchain voor Finance Professionals

Een filevrije workshop die jou de potentie van de blockchain laat zien

pijl

In deze workshop toont blockchain-expert Paul Bessems de nieuwe wereld van blockchain en geeft daarbij vele aanknopingspunten om direct met blockchain aan de slag te gaan binnen de organisatie. Paul illustreert de theorie met tal van voorbeelden uit zijn eigen praktijk waardoor de potentie van blockchain duidelijk zichtbaar wordt.

De blockchain is meer dan de bitcoin. Veel meer. Van de blockchain wordt verwacht dat het een revolutie teweeg gaat brengen in de manier waarop organisaties met elkaar samenwerken. De experimenten die op dit moment met de blockchain worden gedaan zijn dan ook veelbelovend. Toch zien we maar weinig Finance Professionals die met blockchain bezig zijn en/of zich verdiepen in de werking en potentie. Tijd dat te veranderen!

De workshop staat onder leiding van Paul Bessems en is filevrij georganiseerd. Start om 16.00, einde om 20.00. Tussendoor zorgen we natuurlijk voor een prima maaltijd.

Locatie is restaurant de Hoefslag in Bosch en Duin.

Deze workshop is onderdeel van de “PE weken” van PLUC! en The Next Level. Een gemakkelijke manier om nog dit jaar naast werk aan je PE verplichting te voldoen. Lees hier meer.

Leer in deze bijeenkomst:

  • wat de blockchain is
  • welke mooie voorbeelden van de blockchain in de praktijk er zijn
  • wat de blockchain voor jou kan betekenen
Investering

460 exclusief BTW

Aantal PE-uren

4 PE-uren

Meer weten over inhouse-mogelijkheden?

Diverse organisaties gingen je al voor.

Bekijk wanneer deze opleiding wordt aangeboden: