Big Data: Big Deal!

Hoe kan de inzet van Big Data voor jouw organisatie werken?

pijl

De belofte van Big data is enorm, en de mogelijkheden zijn dan ook legio. In deze workshop brengen we je op de hoogte van de ontwikkelingen in Big Data en Data Analytics. We inspireren je met praktische mogelijkheden van Big Data en brengen het terug naar voor jou relevante proporties door aan te sluiten bij jouw organisatie. Dat doen we door je het realistische verhaal achter Big Data en Data Analytics te brengen. Wat is het echt en wat levert het op? Hoe schat je de ontwikkelingen op waarde en hoe pak je een project rondom Big Data en Data Analytics aan? Is de organisatie klaar voor Big Data, of zou de focus eerst op optimalisatie van andere ICT initiatieven moeten liggen? Wie speelt welke rol en hoe zorg je ervoor dat investeringen en opbrengsten met elkaar in een juiste balans staan? Hoor en ervaar van actuele casuïstiek op het gebied van Data Analytics en filosofeer met de trainer en andere deelnemers over de mogelijkheden van Big Data en Data Analytics voor jou als financial en voor de organisatie!

De workshop vindt plaats op 29 november bij restaurant “De Hoefslag” in Bosch en Duin. Aanvangstijd is 09.00 en eindtijd is 17.30

In deze eendaagse workshop ga je interactief aan de slag met het thema Big Data en data analytics. De workshop staat onder leiding van Marco de Jong, CEO bij onze kennispartner Experience Data. Na het verkennen van de mogelijkheden van Big Data gaan we aan de hand van concrete voorbeelden in op wat in welke situatie al dan niet werkt met Big Data. Door het beperkte aantal deelnemers hebben we veel ruimte voor discussie. We zoeken aansluiting met de mogelijkheden voor de eigen organisatie waar het kan. Aan het einde van deze dag heb je een goed beeld van de mogelijkheden van Big Data en data analytics voor jouw organisatie en weet je waar jouw prioriteiten voor de komende tijd liggen. Je bent bovendien in staat een concrete aanpak voor een data analytics project te formuleren voor jouw organisatie.

Leer in deze bijeenkomst:

  • wat de belofte van Big Data is;
  • hoe Big Data en Data Analytics bij jouw organisatie kunnen worden ingezet;
  • of jouw organisatie al toe is aan Big Data;
  • hoe je de businesscase voor Data Analytics initiatieven bouwt;
  • hoe je de finance functie innoveert met behulp van Data Analytics en Big Data.
Investering

895 exclusief BTW

Aantal PE-uren

8 PE-uren

Meer weten over inhouse-mogelijkheden?

Diverse organisaties gingen je al voor.

Bekijk wanneer deze opleiding wordt aangeboden: