Basis – Fraude en De Accountant in Business (verplicht onderwerp NBA 2019)

Onze basis invulling van het verplichte onderwerp 2019 van de NBA (7 PE uren)

pijlOnze training “De Accountant in Business en fraude – basis” is de invulling van het door de NBA verplicht gestelde onderwerp voor 2019. Daarbij sluiten we volledig aan bij het curriculum zoals de NBA dat voor ogen had, met één “twist”. Deze training, een samenwerking tussen Next Level Academy en PLUC! bevat namelijk een onderdeel leugendetectie, oftewel hoe weet je of iemand de waarheid spreekt of niet. Hierdoor ontstaat een training die net even anders is dan andere trainingen in de markt. En het onderdeel leugendetectie is ook goed te gebruiken wanneer je niet met (vermoedens van) fraude bezig bent!

Onze basistraining legt een extra koppeling tussen de harde kant en de zachte kant van fraude. Daarmee krijg je een mooi extra onderdeel aangeboden dat breed inzetbaar is in je dagelijkse werkzaamheden. In de training gaan we verder in een hoog tempo, met veel voorbeelden en met veel oefeningen actief aan de slag met het thema fraude. Hou rekening met een intensieve dag boordevol eyeopeners en concrete handvatten. En, zoals je van ons mag verwachten, is de hele training op een prima locatie en top verzorgd. De training is bovendien “filevrij” georganiseerd met een start om 11.00 en een einde om 18.00

De training levert 7 PE uren op. Daarvan zijn 6 PE uren “gestructureerd” en is 1 PE uur “ongestructureerd”. Die is gekoppeld aan de zelfwerkzaamheid en kun je zelf opvoeren bij het registreren van de training.

In afwijking van het standaardcurriculum hebben wij bovendien besloten de groepen niet groter te maken dan 14 deelnemers. Hierdoor ontstaat een compactere groep, meer ruimte voor interactie en een betere leerervaring.

De voordelen van onze training:

  • maximaal 14 deelnemers, dus een compactere groep en meer diepgang;
  • 1 uur in "pre-read" als ongestructureerd PE-uur, dus meer tijd om in dialoog te zijn;
  • een specifiek blok rondom leugenherkenning.

Wij hebben van deze training ook een uitgebreide variant ontwikkeld van 9 PE uren. In die training koppelen we je persoonlijke voorkeuren aan het onderwerp fraude, nog meer nadruk op de “zachte” kant van fraude dus. Deze uitgebreide variant kent meer diepgang en is inclusief een Insights Discovery profiel ter waarde van € 195,-- . Inschrijven voor die training kan hier.

De training training “De Accountant in Business en fraude” is in 2019 een verplicht onderwerp voor de Accountant in Business. Register Controllers kunnen deze training bovendien gebruiken voor hun invulling van “professionele ethiek”.

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd in samenwerking met Next Level AcademyLeer in deze bijeenkomst:  • Hoe je frauderisicofactoren inventariseert en daar op acteert
  • Welke ondersteuning regelgeving en gedragscodes je bieden om met mogelijke fraude om te gaan
  • Hoe fraude ontstaat
  • Hoe je herkent of iemand de waarheid spreekt
Investering

595 exclusief BTW

Aantal PE-uren

6 PE-uren

Meer weten over inhouse-mogelijkheden?

Diverse organisaties gingen je al voor.

Bekijk wanneer deze opleiding wordt aangeboden:

10.30 – 11.00 Inloop

11.00 – 12.30 Blok 1: Kaders en het ontstaan van fraude

12.30 – 13.00 Lunch

13.00 – 14.30 Blok 2: Fraude voorkomen en de psychologie van controle

14.30 – 14.45 Pauze

14.45 – 16.15 Blok 3: Leugendetectie

16.15 – 16.30 Pauze

16.30 – 18.00 Blok 4: Omgaan met dilemma’s en ontwikkelingen in fraudedetectie