Finance on a Mission 2018

Digital Finance, de rol van Finance tijdens en na de transitie

pijl

2018 is het lustrumjaar van Finance on a Mission. In de afgelopen vier edities hebben we veel mooie en inspirerende momenten meegemaakt. Bovendien blijkt elk jaar weer hoe erg de deelnemers ons congres waarderen (altijd om en nabij de 9!). Op die ervaringen bouwen we uiteraard door.

Voor 2018 hebben we als thema: Digital Finance, de rol van Finance tijdens en na de transitie. We kijken tijdens Finance on a Mission zowel naar de technologische als naar de mens kant van de digitale transformatie die Finance raakt. Wat komt er op ons af? Welke rollen ontstaan onder invloed van deze transformatie en waarschijnlijk de belangrijkste vraag: hoe gaan wij invulling geven aan de ontwikkeling naar de toekomstige rol.

Zet 4 oktober vast in je agenda en zorg dat je erbij bent! Je kunt van ons weer een dosis topsprekers en verrassende inzichten verwachten.

Waarom Finance on a Mission?
Finance on a Mission is het jaarlijkse congres van PLUC! dat ingaat op de nieuwe rol van de Finance Professional. Die Finance Professional moet zich meer en meer ontwikkelen richting Financial Challenger om in de toekomst relevant te blijven. En dat vraagt om een andere benadering van opleiden en trainen. PLUC! heeft die benadering, en weet met haar Finance on a Mission-congres een nieuwe standaard neer te zetten.

Leer in 1 dag:

  • wat de belangrijkste ontwikkelingen zijn die de finance functie gaan veranderen;
  • welke nieuwe rollen binnen het finance vakgebied ontstaan;
  • waar jij als finance professional mee aan de slag kunt om jezelf relevant te houden;
  • hoe jij de ontwikkeling naar een nieuwe rol vorm kunt geven.
Investering

995 exclusief BTW

Aantal PE-uren

8 PE-uren voor de volledige dag.

Meer weten over inhouse-mogelijkheden?

Diverse organisaties gingen je al voor.