Event Finance on a Mission: de toolkit van de toekomst - PLUC!

Event Finance on a Mission 2017: de toolkit van de toekomst

Business Model Canvas en ander slim gereedschap

Finance on a Mission 2017 wordt dit jaar georganiseerd op donderdag 05 oktober met als thema: ‘De toolkit van de toekomst‘. Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a. het “Business Model Canvas”, “high performance principes”, “jezelf en anderen beïnvloeden” en “van klanten naar fans”. Puur inhoudelijke sessies gegeven door de meest imposante sprekers uit het werkveld zoals je van ons gewend bent!

Brochure Finance on a mission 2017

Gelieve dit veld leeg te laten.

 

Data:

Donderdag 05 oktober 2017 van 9.00 - 17.30 uur


Locatie:

Mediaplaza in Utrecht

Doelgroep

Het event is geschikt voor (Finance) Professionals die beweging willen creëren in hun organisatie.

Investering

€ 695,- exclusief BTW (oud deelnemers € 595,-)

PE-uren

koninklijke_nba_07-pe-uur_hr6cm_pms7460c
7 PE-uren voor de volledige dag
 

Kennispartners Finance on a Mission 2017

Schrijf je in voor Event Finance on a Mission 2017: de toolkit van de toekomst


Programma


 • 08.45 – 09.30 Ontvangst

  BLOK 1 – 1,5 uur

  09.30 – 09.45      Welkom/opening door Erik Peekel

  09.45 – 10.45    Margriet Sitkoorn | De beste versie van jezelf

  – Hoe gebruik je jouw brein optimaal;
  – Hoe vergroot je invloed op jezelf en anderen.
  – De geheimen van doelgericht werken en verbeteren

  10.45 – 11.00     Intermezzo/Wrap-up

  11.00 – 11.15   PAUZE

  BLOK 2 – 1,5 uur

  11.15 – 12.30    Paul Rulkens | Effectief verbeteren

  – Breng je leiderschap naar een hoger niveau.
  – Hoe worden succesvolle organisaties nog succesvoller?
  – De geheimen van een ‘High Performance’ organisatie

  12.30 – 12.45     Intermezzo/Wrap-up

  12.45 – 13.30    LUNCH

  BLOK 3 – 2 uur

  13.30 – 15.15
  Patrick van der Pijl | Ontwerp betere business

  – alles begint met de klant
  – breng ideeën tot leven
  – creëer nieuwe tools, vaardigheden en mindset

  15.15 – 15.30     Intermezzo/Wrap-up

  15.30 – 16.00   PAUZE

  BLOK 4 – 1,5 uur

  16.00 – 17.15  
  Jos Burgers | Een fan per dag

  – Van klanten naar fans
  – De gereedschapskist om klanten te verrassen
  – Laat je elke dag beter maken

  17.15 – 17.30     Afsluiting

  17.30 – 18.30    BORREL

Praktische Informatie


Data:

Donderdag 05 oktober 2017 van 9.00 - 17.30 uur


Locatie

Mediaplaza in Utrecht

Doelgroep

Het event is geschikt voor (Finance) Professionals die beweging willen creëren in hun organisatie.

Investering

€ 695,- exclusief BTW (oud deelnemers € 595,-)

PE-uren

koninklijke_nba_07-pe-uur_hr6cm_pms7460c
7 PE-uren voor de volledige dag
 

Kennispartners Finance on a Mission 2017

Leerdoelen


 • Raak tijdens dit congres geïnspireerd op:

  • Hoe jij je brein optimaal kunt inzetten om je doelen te realiseren;
  • Hoe je high performance principes gebruikt om meer effect te hebben;
  • Hoe je de organisatie scherp kunt houden op de verdiencapaciteit;
  • Hoe je de strategische richting van de organisatie borgt.

Insights Discovery


Incompany


PLUC! ontwerpt al jaren incompany programma’s en trainingen. Sterker nog, PLUC! blinkt uit in het ontwikkelen van dergelijke programma’s. Waar dat in zit? PLUC! heeft een ongeëvenaard strak proces van programma ontwerp en voorbereiding van incompany bijeenkomsten. Daarbij zet PLUC! net die extra stap die nodig is om te spreken van écht maatwerk. Meer dan een bedrijfslogo op de sheets van de spreker dus!

Of het nu gaat om een individuele training, of een jaarprogramma, de aanpak van PLUC! boekt resultaten.


Bij incompany trainingen maakt PLUC! onderscheid tussen individuele trainingen en een jaarprogramma. De manier van werken is vergelijkbaar in beide trajecten, maar bij een jaarprogramma kunnen we extra samenhang in de onderwerpen krijgen. Bij een jaarprogramma zijn we dus in staat verschillende trainingen aan elkaar te koppelen zodat een samenhangend programma ontstaat.

Ons traject werkt op de volgende manier:

Stap 1: Bespreken van de organisatiedoelstellingen

Al onze voorbereidingen beginnen bij de doelen die een organisatie heeft . Wat is de stip op de horizon? Welke strategische richting heeft de organisatie? Deze strategische richting geeft immers ook richting aan de eisen die worden gesteld aan de finance functie van een organisatie.


Stap 2: Het bepalen van de huidige positie van de finance functie

Een volgende belangrijke vraag is hoe de finance functie er op dit moment uit ziet. Is dat in lijn met de verwachtingen die de organisatie heeft van de finance functie, vooral wanneer je het afzet tegen de strategische ambitie? Of is er sprake van een gewenste ontwikkeling om de finance functie op snelheid te krijgen zodat de strategische ambitie kan worden gerealiseerd.


Stap 3: Het bepalen van het ontwikkeldoel voor de finance functie

Wanneer we de doelstellingen van de organisatie hebben vergeleken met de huidige positie van de finance functie hebben we een beeld bij de mogelijke ontwikkeldoelstelling. In onderlinge afstemming wordt dat doel bepaald en worden trainingen in lijn gebracht met het ontwikkeldoel.


Stap 4: Het afstemmen van de inhoud van de training

In deze stap levert PLUC! de echte onderscheidende waarde wanneer het aankomt op maatwerk. Wij vragen voor elke training om een zogenaamde “sessie sponsor” waar we even mee kunnen sparren over de gewenste inhoud. In een gesprek tussen de sessie sponsor, de spreker en PLUC! bespreken we de praktijk van de organisatie waar we zijn. Zo krijgen we het perfecte gevoel van de inhoud en leerdoelen van de training. Deze extra stap geeft de spreker bovendien de juiste match op de praktijk van de organisatie waar de training is.


Stap 5: Uitvoering van de bijeenkomst

De spreker geeft de training. In die bijeenkomst is door de degelijke voorbereiding de inhoud uiteraard uitstekend afgestemd op de praktijk van de organisatie. Naast de spreker is ook altijd iemand van PLUC! aanwezig. PLUC! begeleidt, faciliteert en organiseert de bijeenkomst. Waar nodig stuurt PLUC! gedurende de dag nog bij om zo veel mogelijk aan te sluiten bij de behoefte die speelt. De begeleiding vanuit PLUC! is altijd iemand die werkt binnen het finance vakgebied, dus in staat ook inhoudelijk bij te dragen!


Stap 6: Evaluatie van de resultaten

Wanneer de training is afgerond wordt de training geëvalueerd. Dat doen we uiteraard vanuit een online omgeving. De uitkomst van de evaluatie wordt gedeeld met de opdrachtgever. De concrete lessen staan benoemd in de evaluatie. Overigens heeft PLUC! als doelstelling dat elke training minimaal op het niveau 8 evalueert. Dat streven zorgt al jaren voor evaluaties die ver boven de 8 gemiddeld liggen (2016 een 8,6 gemiddeld!).


Indien gewenst: ‘state of the art’ online ondersteuning

Vergeet online training, omarm online reflectie! PLUC! beschikt over een online omgeving die elke trainingsimpuls verankert in de organisatie. Wellicht herken je het volgende. Je hebt een fantastische training gehad en jezelf beloofd aan de slag te gaan met de belangrijkste inzichten die je hebt gekregen. Je komt weer op je werk, waar de waan van de dag het over neemt. Onze online omgeving werkt met reflectie momenten die je terug halen naar de essentie van de training. Online, periodiek, persoonlijk en leuk. Zo houden we de trainingsinspanning levend.


PLUC! gaat echt een stap verder in maatwerk!


Wil je weten waarom steeds meer organisaties kiezen voor PLUC! als partner voor Incompany opleidingen? Neem dan gerust contact met ons op.

Gelieve dit veld leeg te laten.

Sprekers


Erik Peekel

Erik Peekel is één van de meest gevraagde dagvoorzitters van Nederland. Hij betrekt de deelnemers actief bij het programma en creëert direct de juiste sfeer. Als superbrainstormer zorgt hij ervoor dat iedereen met een waslijst aan praktische ideeën naar huis gaat.

Margriet Sitskoorn

Margriet Sitskoorn is neuropsycholoog en hoogleraar Klinische Neuropsychologie aan de Universiteit van Tilburg. Zij is wellicht de bekendste breindeskundige van Nederland. Haar bekendheid dankt ze aan bestsellers zoals ‘Het maakbare brein’ en haar vele tv-optredens in populair-wetenschappelijke programma’s. In haar nieuwste boek ‘IK2’ ontdek je hoe je het volledige potentieel uit jezelf kunt halen.

Sitskoorn verricht onderzoek naar de relatie tussen hersenen en gedrag. Zij houdt zich vooral bezig met de vraag hoe we onze hersenen kunnen ontwikkelen door ons gedrag en onze omgeving te veranderen.

Paul Rulkens

Paul Rulkens is een expert op het gebied van high performance: het halen van zakelijk en persoonlijk succes op de meest snelle, eenvoudige en elegante manier. Hij brengt 20 jaar internationale leiderschapservaring met zich mee op het gebied van operations, strategy en organisatorische ontwikkeling en is de hoogst gewaardeerde spreker ooit binnen PLUC! Tot voor kort was hij verantwoordelijk voor het bouwen van een high performance organisatie binnen DSM. Zijn nieuwste boek, The Power of Preeminence, beschrijft de meest effectieve high performance principes om als professional en leider alles te halen uit alles wat je al hebt.

Patrick van der Pijl

Patrick van der Pijl ondersteunt organisaties met het ontwikkelen van een nieuwe strategie door het analyseren en innoveren van hun business model.

Hij is de producent van de wereldwijde bestseller “Business Model Generation”, die geschreven is door Alex Osterwalder en Yves Pigneur in 2009. Hij is bovendien auteur van het boek ‘Ontwerp betere business’, die in het najaar van 2016 is verschenen.

Patrick heeft ruim 20 jaar ervaring met innoveren van businessmodellen en toekomst strategieën te ontwerpen.

Jos Burgers

Jos Burgers is dé expert in Nederland op het gebied van klantgerichtheid en marketing. Hij schreef het best verkochte managementboek van 2006, 2009, 2012 én 2014. Zijn nieuwste boek heet “Een fan per dag”.

Seminars van Jos Burgers zijn opvallend goed. Hij doorspekt zijn presentaties met veel anekdotes, voorbeelden en praktische eye openers. Hij houdt zijn publiek een spiegel voor, waardoor elke deelnemer concrete verbeterkansen ziet in de eigen organisatie.

© 2017 | Pluc! B.V. | Alle Rechten Voorbehouden